Arriba la 2a Setmana de l’Emprenedoria per consolidar sinèrgies amb el comerç i l’empresa local

26 de març de 2024


Les sessions tindran lloc del 15 al 19 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’EmprenedoriaLa Setmana de l’Emprenedoria arriba a Cubelles del 15 al 19 d’abril. Després de l’èxit de l’any passat, la regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa la segona edició amb l’objectiu de consolidar sinèrgies amb el comerç i l’empresa local.

 

El programa d’activitats s’adreça, prioritàriament, a empreses i persones emprenedores pel municipi. La jornada principal se celebrarà durant el Dia de l’Emprenedoria, 16 d’abril, i farà una especial menció a les empreses creades a la vila l’any passat. La trobada començarà amb la benvinguda per part de l’Alcaldessa Rosa Fonoll i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Planas. Seguidament hi haurà la presentació dels “Serveis a l’Empresa” amb les col·laboracions del Servei d'Iniciatives Econòmiques i l'agència Node Garraf, la ponència del cas d’èxit de l’empresa Blancnet amb Teresa Stuart i la ponència “D’on surten les idees de negoci” amb Marc Fernàndez. Es farà un cafè networking.

 

Un dels actes que l’any passat va tenir molt bona acollida va ser el "Brunch de l’empresària", que enguany torna amb una nova proposta d’activitats d’Anna Álvarez de “Dile a la chica”. Les assistents participaran a les ponències sobre “IA i automatitzacions”, “Test DISC (Autoconeixement i empresa)”, “En Marketing todo es planificable” i el cas d’èxit de Karen Rodriguez. Aquesta jornada comptarà també amb una dinàmica per traslladar al grup a una nova ubicació on seguirà el taller “Art and wine” d’Arantxa Manrique, amenitzat per Sweet&Soul live music, i el brunch networking.

 

Durant la setmana també hi haurà sessions de formació d'interès empresarial com Quins impostos he de pagar com autònom: IVA i IRPF” a càrrec del Servei d'Iniciatives Econòmiques, “Com aprofitar-te de la Intel·ligència Artificial per impulsar el teu negoci i augmentar el benefici” de la mà d’Elisa Martínez Benito (Finanpolis), el “Café digital” amb Víctor Blanco de lOficina Accelera Pime Rural del Garraf amb les novetats de la subvenció del KitDigital per a empreses i, finalment, la formació “Negocis locals: Com atraure clients de proximitat per internet” a càrrec de CompaTIC.


  • Programa Setmana Emprenedoria 2024_Portada.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023