La Rua, amb més de 4.300 participants, donarà el tret de sortida al Carnaval de Cubelles

31 de gener de 2024


L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitatAmb el lema “No et tanquis i surt aquest Carnaval” i la imatge d’una llauna de sardines disfressades, la regidoria de Cultura ha presentat el programa d’actes del Carnaval de Cubelles 2024. El Rei Carnestoltes, acompanyat de tres concubines, s’ha colat a l’acte per transmetre un missatge a la ciutadania on ha ressaltat que “Carnaval és l’inici d’una jornada aclamada on fomentarem l’amor, la gresca i la festa” i ha demanat que “us poseu una màscara i una disfressa, així ningú serà reconegut i a la gran festa que porto tothom serà benvingut”.

 

Els actes començaran amb la Rua de Carnaval el dissabte 10 de febrer, a les 18.30 h, des de la Rambla Pau Casals. Aquesta comptarà amb la participació de més de 4.300 persones i 44 carrosses i tindrà, com a novetat, la millora de la il·luminació de les carrosses al punt de sortida.

 

El diumenge 11 de febrer hi haurà les tradicionals comparses infantils i l’endemà, dilluns 12, es farà la rua infantil i la festa de disfresses. El Carnaval acabarà el Dimecres de Cendra, 14 de febrer, amb l’enterro de la sardina.

 

La regidora de Cultura, Renata Bedós, ha explicat que “aquest any no està previst el Sermó, però que el Carnestoltes tindrà molta participació amb la visita a tots els centres educatius del municipi i a la residència de la gent gran”.

 

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Bedós ha demanat que es faci un consum responsable d’alcohol i un bon ús dels lavabos portàtils que s’instal·laran per la Rua de Carnaval a la Rambla Pau Casals, al carrer Sumella, a la plaça Jaume Marsé i a la plaça del Mercat.  

Carnaval del Penedès Marítim

La presentació del Carnaval de Cubelles s’ha fet al mateix temps que el programa conjunt dels carnavals del Penedès Marítim i que inclou Cunit, El Vendrell, Calafell, l’Arboç i Cubelles. Aquestes poblacions s’han coordinat perquè els grups i les carrosses puguin participar en les diferents rues.

 

Els cinc municipis han editat cartells i programes amb els principals actes del Carnaval del Penedès Marítim.


  • Presentacio_Carnaval_2024_1.jpeg
  • Presentacio_Carnaval_2024_2.jpeg
  • Presentacio_Carnaval_2024_3.jpeg
  • Presentacio_Carnaval_2024_4.jpeg
  • Presentacio_Carnaval_2024_5.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023