Obertes les inscripcions a la rua del Carnaval 2024

3 de gener de 2024


La cercavila de disfresses, grups i carrosses tindrà lloc el dissabte 10 de febrer



La regidoria de Cultura, Patrimoni i Memòria històrica de l’Ajuntament de Cubelles ha obert les inscripcions a la propera rua del Carnaval 2024, que se celebrarà el pròxim 10 de febrer. Els grups i carrosses interessades en participar han de formalitzar la seva inscripció a través del registre general, ja sigui presencial o a través de la seu electrònica, fins arribar a completar el nombre màxim de participants (40).

 

Com ja és habitual, la participació en la rua del carnaval de Cubelles està subvencionada per als grups (100€) i carrosses (250€), amb una dotació màxima de  8.000€ que s’atorgarà per rigorós ordre d’inscripció i d’acord amb l’import de cada modalitat. La cercavila de disfresses, grups i carrosses tindrà lloc el 10 de febrer i començarà a les 18.30 hores des de la rambla Pau Casals. El recorregut serà l’habitual: c. Joan de la Salle, c. Segur, c. Sumella, pl. La Creu, c. La Creu, c. Sant Antoni, pl. De Jaume Marsé, pg. Vilanova, c. Rocacrespa, c. Nou i arribada al c. Raval del Torrent.

 

Les bases, que ja s’han publicat al BOPB i al tauler d’edictes municipal, no s’han modificat respecte a anys anteriors i estableixen les característiques que han de complir els participants per optar a les subvencions aprovades.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023