Els establiments de vi i cava, gastronomia i mercat de pagès i artesà poden demanar el seu expositor a la Festa de la Verema 2023 fins al 31 de maig

15 de maig de 2023


Les empreses interessades han de revisar la normativa per a cadascuna de les modalitats



Aquells establiments interessats en ser expositors de vins i caves, degustacions gastronòmiques i mercat pagès i artesà a la Festa de la Verema 2023, que tindrà lloc del 8 al 10 de setembre, poden fer les inscripcions a través d’instància presencial a l’OPIC (o telemàtica a l’OVAC) fins el proper 31 de maig.  

 

Amb l’objectiu de promocionar la gastronomia local, els productes vinícoles i els de la terra a través dels establiments locals i de fora de la vila, la regidoria de Turisme ha establert unes normes de participació en què hi consten els requisits que han de complir els establiments interessats.

 

Festival Verema 2023

El cartell de la Festa de la Verema s’ha presentat recentment al Garraf Sona, que engloba els diferents festivals de la comarca. El programa d’aquest any inclou activitats per a totes les edats i els concerts d’Akelarre, Els Amics de Manel, La Fumiga, Strombers, Coco i Xiula.  

 

Tota la informació sobre la Festa de la Verema es pot trobar al següent enllaç o contactant amb l’oficina municipal de Turisme a turisme@cubelles.cat


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023