Comunicat del Govern rebutjant la mala praxi política del portaveu de Ciutadans

18 de gener de 2023


El Govern defensa la feina dels electes, tècnics i personal administratiu que gestionen tenint en compte les necessitats i els recursos disponiblesEl govern municipal ha optat per no entrar a debatre les mocions presentades per Ciutadans davant la mala praxi política d'aquest grup municipal i, en especial, del seu portaveu al Ple de Cubelles, Manuel Martínez.

Els membres del Govern no parem de sentir des del principi del mandat que els regidors i regidores que el conformem només prenem decisions equivocades, contràries a la llei, malversem diners públics i manipulem la informació.

La petició de reprovació al regidor de Medi Ambient i Espai Públic formulada per Cs al darrer ple pot ser legitima dins del terreny polític, però és totalment injustificada, ja que està basada únicament en afirmacions fonamentades en opinions particulars o de persones afins al seu grup municipal, però sense aportar cap mena de prova. A més, aquest grup municipal, i en especial el seu portaveu, manté una actitud des del principi del Mandat que denota la seva nul·la voluntat de fer propostes constructives, sino que és el no a tot per sistema.

Ens acusen de votar, per sistema, les seves mocions de forma contrària. És cert, però és que a les males formes presentades per aquesta persona, tant en públic com en privat, se suma a les peticions populistes posant-nos entre l'espasa i la paret perquè aprovem accions i inversions sense fer una proposta de com s'ha de finançar, ni pel que fa a termes econòmics o recursos humans i materials.

En aquest tram final hem entrat clarament en campanya preelectoral i això es nota, més que mai, en l'apartat de les mocions.

I ara no només els regidors i regidores som l'ase dels cops i de les seves acusacions, mai acompanyades de proves. La persecució ara també s'adreça cap als tècnics municipals fent afirmacions públiques sobre presumptes irregularitats, també sense proves, fins i tot quan el que fan és complir estrictament les normatives.

El Govern municipal (UC11, ERC, CECP i la CUP) creiem que tots els càrrecs electes amb responsabilitat de govern, així com els tècnics i personal administratiu, fan la seva feina i compleixen les seves funcions, tenint en compte les necessitats reals i els recursos disponibles.


  • Portaveus govern 2019-2023
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023