Comença el nou programa ‘Orienta’ per millorar la recerca de feina i les possibilitats de trobar un lloc de treball

11 de gener de 2023


Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional.El Consell Comarcal del Garraf, en col·laboració amb el Serveis Locals d’Ocupació dels ajuntaments de Sitges, Olivella, Cubelles i Canyelles, comença el nou programa ‘Orienta’ destinat a aquelles persones que es troben en recerca de feina.

 

Aquest programa ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i augmentar les possibilitats de trobar un lloc de treball. Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional i la recerca d’oportunitats laborals.

 

Hi poden participar persones demandants d’ocupació en situació d’atur i persones treballadores en situació de precarietat laboral, que estigui inscrites en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandats de feina, en el moment d’iniciar el programa.

 

Les accions són sense cost per a les persones participants. Les persones interessades a participar-hi es poden adreçar al Servei d’Orientació Laboral de Cubelles (SOLCUB).

 

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Per a més informació dirigiu-vos al SOLCUB solcub@cubelles.cat 93 895 03 00 Ext.1270


  • SOLCUB VERTICAL.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023