Segueix en marxa l'aplicació 'Recorre Cubelles! A la recerca d'en Charlie' per gamificar les visites al patrimoni local

29 de juliol de 2022


Es va presentar durant la Fira Pirata 2022, que va aplegar unes 15.000 persones al passeig Marítim el segon cap de setmana de juliolLes persones que visitin Cubelles aquest estiu poden enriquir les seves visites al patrimoni local a través de l'aplicació mòbil Recorre Cubelles! A la recerca d’en Charlie. Es tracta d'un recorregut gamificat i geolocalitzat pels diferents punts d’atractiu turístic del poble. El joc consisteix en anar avançant de punt a punt seguint una història creada, on el Pirata Pocabroma n’és el protagonista. Mitjançant qualsevol dispositiu mòbil amb connexió a internet serà possible dur a terme el recorregut, apropant-se a les oficines de Turisme del municipi.

 

Durant la ruta s’hauran d’anar superant proves i enigmes relacionats amb l’entorn per tal de poder avançar al següent punt, per finalment arribar al final i superar el joc. El recorregut destaca per la història del Pirata Pocabroma que ha vingut a Cubelles a atrapar a en Charlie i la Paulina per acabar amb la felicitat del poble. Es podran veure diferents il·lustracions, creades per l'artista local, i membre del grup Crea, Pere Casanovas, les quals han servit per dur a terme la creació del conte A la recerca d’en Charlie!

 

Amb aquest producte es vol incrementar l’interès dels veïns i veïnes de Cubelles i visitants pels diferents atractius turístics de la vila com són el castell, l’església de Santa Maria, el safareig... així com endinsar als participants en una història on tot el poble hi juga un paper fonamental. El Recorre Cubelles! A la recerca d’en Charlie és ideal per a famílies, casals d’infants, escoles, per a gent jove, parelles de mitjana edat i gent gran. Es pot jugar o bé sol o en grup, ja sigui des d’un telèfon mòbil o una tauleta amb connexió a internet.

 

Aquest projecte ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, la posta en escena de Som experiències i les il·lustracions d'en Casanovas.

Valoració positiva de la Fira Pirata

La regidoria de Turisme ha fet una valoracio de la Fira Pirata 2022, que es va celebrar al passeig Marítim els passats 8, 9 i 10 de juliol. Durant els tres dies es calcula que van passar per les més de 60 parades d'artesania i alimentació més de 15.000 persones que també van omplir bars i restaurants i les botigues de la zona.

 

Trini Vicente, regidora de Turisme, Comerç i Fires, ha destacat la tasca realitzada "pel personal municipal, les empreses Medir Flash i Artistic Events, els paradistes i el Club Marítim de Cubelles, que va permetre realitzar el desembarcament pirata". Vivente també va destacar "l’encert de realitzar esdeveniments buscant sinèrgies amb el sector comercial del municipi".

 

Fira Pirata 2022  

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023