COMUNICAT de l’Ajuntament de Cubelles sobre les actuacions efectuades davant la publicació involuntària d’un paquet de dades personals

30 de setembre de 2021


El consistori ha procedit de forma immediata a la supressió del document enllaçat a la seva plana web, ha sol·licitat a Google l’eliminació de la informació indexada i ha informat el delegat de Protecció de dades de la Diputació, l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades i les persones afectadesArran de la detecció aquest matí dia 30 de setembre de la publicació a la plana web municipal d’un document que contenia dades de caràcter personal relatives als ciutadans que van participar del procés consultiu sobre el futur sistema d’estacionament regulat a la façana marítima, l’Ajuntament de Cubelles vol comunicar:

 

 1. Des del mateix moment en què s’ha tingut constància d’aquesta errada s’ha procedit a despenjar a l’instant el document en qüestió de la pàgina web municipal.
 2. S’ha contactat de manera immediata amb el delegat de Protecció de dades de la Diputació de Barcelona i s’ha activat el protocol d’actuació pertinent.
 3. S’ha iniciat el tràmit de comunicació aquest mateix matí a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, dins de les 72 hores que marquen els protocols habilitats a tal efecte.
 4. S’ha comunicat i s’ha demanat a l’empresa Google l’eliminació amb caràcter urgent de tota la informació de caràcter personal indexada.                
 5. S’ha contactat amb totes les persones afectades per informar-los d’aquest error involuntari, explicar-los les gestions efectuades per a la seva esmena i traslladar-los les més sinceres disculpes del consistori.
 6. L’Ajuntament de Cubelles lamenta els possibles perjudicis que aquesta errada i indeliberada hagi pogut ocasionar a les persones afectades i manifesta que ja està adoptant totes les mesures oportunes perquè no es pugui repetir en un futur.

 • Façana de l'Ajuntament
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023