La regidoria d’Espai Públic exposa als electes municipals l’estudi que ha de regir la licitació del nou contracte del cicle de l’aigua

7 de juliol de 2021


El document ha estat elaborat per la consultora especialitzada Pwacs i serà la base per la redacció dels plecs que s’hauran d’aprovar al plenariLa regidoria d’Espai Públic va presentar als electes de la Corporació municipal l’estudi del cicle de l’aigua, un document elaborat per la consultora Pwacs previ a la redacció dels plecs de la licitació del contracte de la gestió de serveis que ha de substituir el que es va signar l’any 1962 amb Sorea.

 

L’objectiu és, per una banda, regularitzar el contracte del cicle integral de l’aigua alhora que modernitzar la xarxa de subministrament i el clavegueram. Per això la nova concessionària de la gestió del cicle integral de l’aigua de Cubelles haurà de fer-se càrrec de les inversions de millora i modernització de la xarxa, implementant tecnologies que facin més eficaç i eficient la gestió, alhora que permeti disposar de dades que ajudin als futurs governs municipals a prendre decisions en matèria d’inversions, tarifes i altres aspectes relacionats amb aquest bé essencial.  

 

La voluntat de la regidoria és poder completar la redacció de plecs per tal d’aprovar-los en sessió plenària, donada la importància del projecte, i licitar la concessió del servei públic abans de finalitzar el present exercici.

 

A la sessió, presidida pel primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Espai Públic Josep Maria Hugué, van assistir representants dels grups del govern (UC, ERC, CeCP-ECG i CUP) i del PSC. 


  • Presentació estudi cicle aigua
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023