L’Ajuntament impulsa un estudi entre la població per conèixer la demanda de lloguer social al municipi

10 de març de 2021


L’àrea d’Habitatge ha habilitat una enquesta per explorar la necessitat habitacional existent a la vilaL'Ajuntament de Cubelles ha posat a l'abast de tota la població un formulari amb què poder analitzar al detall i de la manera més fidedigna possible la demanda de lloguer social al municipi. El qüestionari està disponible a l’enllaç www.cubelles.cat/habitatge i es pot emplenar directament a la plana web del consistori o bé enviar les respostes mitjançant el correu electrònic habitatge@cubelles.cat.

 

La proposta impulsada per l'àrea local d'Habitatge, encapçalada per la regidora Alexandra Corvillo, recull una sèrie d'ítems que han de permetre radiografiar de forma acurada la necessitat habitacional existent a la vila, a més dels col·lectius interessats, segmentats per edats i ingressos econòmics, entre més. Així, per exemple, se sol·licita l'interès real d'accés a lloguer social, el nombre d'habitacions requerit, el total de membres que conformen la unitat familiar i els ingressos bruts aproximats dels seus integrants.

 

Amb les dades obtingudes, des del departament es podrà copsar la tipologia i dimensió de la demanda per, tot seguit, presentar-les a la Generalitat i les diferents promotores sense ànim de lucre amb què s'està parlant des de començaments de mandat i, d’aquesta manera, avançar en la confecció d'una proposta detallada que doni sortida a les peticions de la població de la vila i sigui, al seu torn, socialment beneficiosa per a totes les parts implicades. 


  • Imatge aèria de la Mota de Sant Pere
  • Imatge del cartell de la campanya

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023