El Carnaval 2021 se celebrarà de forma confinada

8 de febrer de 2021


Sa Majestat Carnestoltes farà el seu tradicional sermó a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, Canal Blau i Ràdio CubellesL’edició de 2021 del Carnaval de Cubelles tindrà un programa mínim i, a més, no comptarà amb cap acte presencial. Així es va anunciar fa mesos per part de la regidoria de Cultura, que ha donat a conèixer el cartell de la present edició, marcada per la COVID-19.

 

En Carnestoltes s’ha disfressat de virus per anunciar una edició que es viurà a les llars i a les escoles. Tot i això, el rei del Carnaval no ens deixarà sense el seu temible sermó, que es podrà seguir a les xarxes socials de l’Ajuntament, Canal Blau i Ràdio Cubelles el divendres 12 a les 21.30 h. El polifacètic Pep Callau ha dirigit aquest sermó alternatiu, que compta amb la participació de persones voluntàries de Cubelles.

 

El canal de televisió del Garraf, que ha col·laborat amb la regidoria amb l’enregistrament del sermó, ha programat una sèrie d’edicions vintage del Carnaval del Garraf. En el cas de Cubelles, el sermó de 2021 s’emetrà minuts abans que es reprodueixi la rua del 2011. L’endemà dissabte, a les 21.30 h. es tornarà a emetre el sermó i la rua per tal que tots els telespectadors el puguin gaudir.

Crida a engalanar els balcons i gaudir del carnaval a casa

Per altra banda, l’Ajuntament de Cubelles ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal que la població gaudeixi de la present edició des de casa.

 

L’alcaldessa i la regidora de Cultura, Rosa Fonoll i Esther Soler, fan una crida  perquè totes les famílies guarneixin finestres i balcons amb mantons i carotes. Per incentivar-ho s’ha distribuït entre els escolars de la vila uns mantons de cartolina per pintar i decorar i que després es puguin penjar amb altres elements propis del carnaval.

 

Per altra banda, s’anima a tothom que enregistri vídeos disfressats i gaudint d’aquest període previ a la quaresma. Els vídeos no han de superar els 45 segons, en horitzontal i s’han d’enviar per correu electrònic a informa@cubelles.cat o per WhatsApp al 618 592 912 fins el 20 de febrer. Amb les imatges recollides s’editarà un vídeo resum del Carnaval 2021.

 

 


  • Carnaval 2020
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023