L’Ajuntament impulsa el primer cens cultural de la vila

30 de novembre de 2020


Al registre s’hi podran inscriure entitats, artistes, artesans i professionals tècnics amb l’objectiu de potenciar les relacions entre tots els agents locals del sectorLa regidoria de Cultura ha posat en marxa el primer cens cultural de Cubelles. Es tracta d’una iniciativa aprovada per la darrera Junta de Govern Local celebrada el dia 25 de novembre i promoguda per l'activista local, Pep Callau, que té com a objectiu confegir un mapa que aglutini projectes i artistes del sector en una única plataforma. Així, mitjançant un formulari accessible al web municipal, s’hi podran inscriure entitats, artesans, empreses i tota mena d’agents culturals, ja siguin professionals i aficionats, amb la finalitat de crear sinergies entre tots ells i potenciar una xarxa de col·laboració d’abast local.

 

Per tal de formar-ne part, primerament caldrà donar-se d’alta al registre tot introduint una sèrie de dades que, posteriorment, seran consultables al cens cultural.

 

Des de la regidoria de Cultura, liderada per Ester Soler, es pretén que el nou directori esdevingui un mapa de tots els agents culturals actius al municipi, a banda de convertir-se en una llavor d’iniciatives de col·laboració entre tot el potent teixit cultural de Cubelles.                                        


  • Balls populars a la sortida d'ofici

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023