L'Ajuntament impulsa el programa de ponències 'Cubelles loves Europa'

4 de novembre de 2020


Arran de la COVID-19 s'han adaptat les conferències presencials a vídeos que es publicaran al canal municipal de YouTubeL'Ajunatment de Cubelles, a través de la regidoria d'Integració europea i amb el suport del departament de Relacions internacionals de la Diputació de Barcelona, ha preparat el cicle de xerrades Cubelles loves Europe. Inicialment aquesta era una iniciativa concebuda per fer les trobades presencialment, però les mesures sanitàries actuals han obligat a reprogramar-ho en format digital, de manera que les ponències es publicaran al canal municipal de YouTube entre el 9 i el 12 de novembre. Un total de quatre experts en diferents àmbits faran sengles exposicions en vídeoamb l'objectiu de suscitar el debat intern entre l'audiència. L'agenda2030, el feminisme, la reactivació econòmica post COVID-19 i l'envelliment seran els quatre temes a tractar, sempre des d'una perspectiva en clau d'Europa.

 

PROGRAMA DE PONÈNCIES

Dilluns 9 de novembre - 12.00 h.

Municipis europeus actius en l'Agenda 2030 a càrrec de Pau Solanilla, consultor internacional i fundador de Sostenibles.org.   

 

Dimarts 10 de novembre - 12.00 h.

És Europa una societat feminista? a càrrec de Júlia Mas Maresma, sociòloga i membre de la Comissió de Gènere del Colpis.

 

Dimecres 11 de novembre - 12.00 h.

Reactivació econòmica europea post COVID a càrrec de Xavier Ferrer, economista i president del Consell Català del Moviment Europeu.

 

Dijous 12 de novembre - 12.00 h.

Efectes de la COVID en l'envelliment europeu a càrrec de Blanca Deusdad, professora de la URV.


  • Cubelles loves UE

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023