Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Esmena al Parlament C32

  Els municipis del Garraf i el Baix Penedès reivindiquen la gratuïtat de la C32 al Parlament de Catalunya

  10 de febrer de 2023

  L'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, en representació de Cubelles es va sumar a la resta d'ajuntaments, consells comarcals, agents socials, sindicals i empresarials dels municipis que conformen el Pacte del Penedès Marítim, de les comarques del Baix Penedès i del Garraf, va presentar el passat 9 de febrer als grups polítics del Parlament de Catalunya una sol·licitud d’esmena per modificar els Pressupostos del Govern 2023, per tal d’incloure-hi els 15 milions d’euros necessaris per garantir...

 • Recuperació bosc de ribera

  Presentada l'avaluació del Pla de gestió de la desembocadura del Foix

  10 de febrer de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles i l’empresa EFCA van presentar el balanç dels primers quatre anys de la implantació del Pla de gestió de l’espai d’interès natural de la desembocadura del riu Foix, que es va aprovar l’any 2019.

 • App Tràmit

  L’aplicació gratuïta Tràmit Smart App ja permet fer tràmits amb l’Ajuntament a través del mòbil

  1 de febrer de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles segueix treballant en la simplificació dels processos administratius i la millora de l’accés als mateixos a través de les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquesta setmana ha entrat en funcionament l’aplicació mòbil Tràmit Smart App, pionera al mercat en la realització de tràmits electrònics des de dispositius mòbils (telèfons intel·ligents i tauletes), amb l’ús de certificat electrònic i connexió a l’idCat mòbil.

 • Mònica Miquel, alcaldessa 2011-2015

  Mor l'ex alcaldessa Mònica Miquel i Serdà

  24 de gener de 2023

  Mònica Miquel i Serdà, alcaldessa de Cubelles entre els anys 1999 i 2000 i del 2011 al 2015 ha mort als 60 anys d'edat.

 • Imatge del peatge de Cubelles

  Els ajuntaments del Penedès Marítim reclamen augmentar les bonificacions de l’autopista C32

  2 de gener de 2023

  L'autopista C32 ha començat el 2023 amb una pujada de més del 7%. El peatge troncal de Cunit-Cubelles passarà a costar 4,65 € per viatge i el peatge de la sortida lateral de Cunit-Cubelles pujarà fins als 2,49 € per viatge. El que suposa un increment del 7,3%.

 • Enllumenat Rambla Pau casals

  Completada la renovació de l'enllumenat de la zona Marítima per millorar l'eficiència energètica i el nivell lumínic

  14 de desembre de 2022

  La regidoria d’Espai Públic i l’empresa adjudicatària del servei d’enllumenat públic, Rubatec, estan completant tasques de millora de l’eficiència energètica en diverses zones del municipi.

 • Ictus

  El 29 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l’Ictus

  24 d'octubre de 2022

  El 29 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Ictus. La iniciativa, impulsada per l’Organització Mundial de l’Ictus (WSO, per les seves sigles en anglès), pretén sensibilitzar la població en la prevenció i el tractament d’aquesta malaltia, que pot produir diferents graus de discapacitat amb necessitat de rehabilitació i que cada any afecta prop de 15 milions de persones arreu del món.

 • Comissió Participativa Gent Gran

  Creada la comissió participativa de la Gent Gran per disposar d'un espai estable de col·laboració

  9 de setembre de 2022

  La regidoria de la Gent Gran fa una crida a les persones jubilades i pensionistes a formar part de la Comissió participativa de la Gent Gran. Es tracta d'un espai de treball col·laboratiu que es reunirà cada dos mesos de forma ordinària, però que té previst reunir-se cada cop que sigui necessari.

 • hidratació

  Estem ben hidratats?

  6 de setembre de 2022

  Perquè és important hidratar-se?
  Els líquids tenen múltiples funcions al nostre organisme, entre les quals es troben les següents:
  Regulen la temperatura del cosMantenen equilibri de sals mineralsRespiracióAbsorció al budell: eliminació per la femta (prevenció d’estrenyiment)Transporten nutrients a les cèl·lulesFiltració al ronyó: elimina tòxics (color orina)Mantenen elasticitat de la pell (teixits) 
   
  Quines condicions poden provocar que ens deshidratem?
  Perdem líquids amb...

 • Excavacions Mota Sant Pere

  El poblat Íber de la Mota de Sant Pere creix en importància després de les darreres excavacions

  23 d'agost de 2022

  La darrera intervenció arqueològica al jaciment de la Mota ha despertat l'interès dels mitjans de comunicació de tot el país. A banda de Canal Blau i Ràdio Cubelles, que s'hantornat a fer ressó de la trobada d'un nou barri íber i la descoberta de dos nous recintes, una llar de foc i un sacrifici d'una cabreta amb característiques úniques, altres mitjans com TV3 o diversos digitals com l'Eix Diari o Vilaweb, a través de l'Agència Catalana de Notícies, han recollit en les seves edicions...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023