Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Façana de l'Ajuntament

  El Ple ordinari del mes de gener se celebrarà el pròxim dimarts

  11 de gener de 2024

  El Ple municipal de Cubelles celebra la sessió plenària de caràcter ordinari el proper 16 de gener, a partir de les 19.00 hores, a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. 
   
  L’orde del dia es pot consultar en aquest enllaç al web municipal.
   
  La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles, Canal Blau Televisió i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles, com és habitual.

 • Expo fons mari biblio

  La Biblioteca acull dues exposicions que mostren la riquesa natural de Cubelles

  10 de gener de 2024

  La Biblioteca Mn. Joan Avinyó inaugura aquesta setmana dues exposicions, totes dues relacionades amb l’entorn natural de Cubelles.
   
  La primera de les mostres, que es pot veure des de dilluns passat i fins al 2 de febrer, porta per títol “Fons marí”, i recull obres pictòriques del col·lectiu artístic del Penedès-Garraf Blauet. Es tracta d’una mostra pictòrica que el col·lectiu ha definit com a “experimental”, sobre la riquesa de la biodiversitat del fons marí.

 • campanya patinets VMP 1

  L’Ajuntament posa en marxa una campanya informativa sobre l’ús del patinet a les instal·lacions esportives

  20 de desembre de 2023

  L’Ajuntament ha iniciat una campanya per informar els usuaris de les instal·lacions esportives de les normes que afecten als vehicles de mobilitat personal (VMP) en aquests espais.

 • sopar cap d'any gent gran.jpeg

  Nova edició del sopar i ball de Cap d’Any per a la gent gran

  19 de desembre de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles organitza un any més el ball i sopar de Cap d’Any per a la gent gran del municipi. La revetlla, que se celebrarà a la sala sociocultural a partir de les 21 h i fins a les 3 de la matinada, comptarà amb música i raïm per a tots els participants. Així mateix, l’Ajuntament habilitarà taules perquè els assistents puguin portar el seu sopar de casa i acomiadar l’any en germanor.

 • IMG_6332.jpg

  L’Ajuntament impulsa un servei d’acompanyament al sector comercial

  18 de desembre de 2023

  L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona han posat en marxa un servei de suport a l'Associació d'Hostaleria i Comerç de Cubelles, amb l’objectiu de dinamitzar el teixit comercial, alhora que fomentar un comerç proactiu, un bon lideratge i el treball en equip, així com noves idees i enfocaments.

 • Dia del migrant espai jove foto.png

  Cubelles commemora el Dia del Migrant amb una desena d’activitats

  15 de desembre de 2023

  Cubelles commemora el Dia Internacional del Migrant amb una desena d’activitats dirigides a tota la ciutadania. Els actes començaran aquest dissabte, 16 de desembre, i s’allargaran fins al proper dijous 21 de desembre.
   
  El Dia Internacional del Migrant es commemora arreu del món el 18 de desembre amb, entre altres objectius, posar en valor la diversitat cultural com a element enriquidor per a les societats i fomentar la integració.

 • Logotip Ajuntament_vertical_transparent.png

  Comunicat en relació a l’escola bressol La Draga

  13 de desembre de 2023

  Amb relació a la vaga que estan duent a terme les persones treballadores de l’escola bressol La Draga, l’Ajuntament vol informar de la situació actual i dels passos duts a terme fins ara per resoldre aquest conflicte laboral entre el personal i l’empresa Créixer Junts, concessionària del servei:
   
  1. Des que es va iniciar la vaga, l’Ajuntament de Cubelles ha intentat mediar entre l’empresa i les treballadores per contribuir a la resolució del conflicte, sense que fins ara hagi estat...

 • espai concilia 2-1.jpeg

  El servei de cangur municipal organitza un casal infantil de Nadal

  12 de desembre de 2023

  L’Espai Concilia, el servei de cangur municipal, organitza un casal gratuït per als infants durant les vacances de Nadal. És la primera vegada que s’ofereix aquest servei nadalenc que té per objectiu facilitar la conciliació de les famílies durant els dies en què tanquen els centres educatius i els infants tenen vacances.

 • IMG_1766.JPG

  El Garraf presenta un protocol únic per combatre les violències masclistes des d’un punt de vista integral

  23 de novembre de 2023

  El Garraf tindrà a partir d’ara una nova eina per combatre les violències masclistes. Ahir es va presentar, a la seu del Consell Comarcal del Garraf, el Protocol comarcal per a l’abordatge integral de les violències masclistes, una iniciativa gestada a través d'un treball en xarxa i un procés participatiu, que té com a objectiu estructurar la xarxa que atén les dones afectades per la violència i els seus fills i filles.

 • Cancer mama

  L'any passat es van diagnosticar 5.497 casos de càncer de mama a Catalunya

  19 d'octubre de 2023

   
  Un any més el Departament de Salut se suma a la commemoració del Dia Mundial contra el càncer de mama, el 19 d’octubre, que té per objectiu conscienciar a la població de la importància del diagnòstic precoç d’aquesta malaltia. A Catalunya, el càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones catalanes, tant en incidència com en mortalitat.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023