Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Abrik

  L’Ajuntament valora positivament el programa ABRIK de suport emocional i resiliència a menors en entorns de violència de gènere

  8 d'abril de 2022

  La regidoria de Polítiques d’igualtat ha fet una valoració positiva del projecte ABRIK, una iniciativa pionera al Garraf que té com a objectiu la gestió emocional i resiliència dels infants víctimes de violència o de situacions vulnerables. El Centre Violeta és actualment innovador amb aquest programa que es troba a l’equador del present curs.

 • Feines d'aclariment als boscos de Mas Baró, Gallifa i Molí de l'Estapé

  L’Ajuntament presenta el mapa de zones vulnerables davant d’incendis forestals

  1 d'abril de 2022

  La regidoria de Medi ambient ha presentat aquest dijous 31 de març als electes municipals l’estudi de localització de zones vulnerables i la delimitació de franges perimetrals davant del risc d’incendis forestals. El treball tècnic l’ha redactat l’empresa Entrearbres S.L. i enumera les zones vulnerables davant del risc d’incendi forestal i la seva classificació en funció del tipus d’element.

 • Visita Diba-Parc del Foix

  Cubelles trasllada a la Diputació la seva voluntat de formar part de l’espai natural protegit al voltant del Foix

  28 de març de 2022

  Els ajuntaments de Cubelles i Cunit i la Diputació de Barcelona es van reunir el passat 25 de març per avaluar les possibilitat dels dos consistoris d’entrar a formar part del Parc natural del Foix. Per part de l’organisme provincial van assistir a la reunió Pere Pons, president delegat de l’àrea d’Infraestructures i espais naturals i Valentí Junyent, diputat delegat de Mobilitat, espais naturals i prevenció d’incendis forestals, mentre que per part de Cunit hi ha assistit el seu...

 • Taula automocio Garraf

  Cubelles se suma a la Taula de l’Automoció del Garraf

  24 de març de 2022

  El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Cubelles, Narcís Pineda, va prendre part el dimarts 22 de març de l’acte de constitució de la Taula de l’Automoció del Garraf, amb l’objectiu de determinar les necessitats d’aquest sector i d’elaborar una estratègia conjunta per a impulsar-lo. La Taula està formada per actors públics i privats del Garraf, representants d’empreses que formen part de la cadena de valor del sector, així com altres agents que contribuiran a fer la diagnosi...

 • Reunió fundació sales

  L’Ajuntament projecta la construcció de 150 pisos de lloguer social a la zona de la Mota de Sant Pere

  21 de març de 2022

  El departament d’Habitatge, depenent de la regidoria de Benestar social, està ultimant els detalls de la construcció de 150 pisos de lloguer social. La regidora Alexandra Corvillo ha explicat que “la primera fase contemplarà la construcció de 56 pisos en règim de lloguer i les obres podrien començar a finals del present 2022”.

 • Ple març 2022

  El Ple aprova la cessió definitiva dels terrenys del futur institut Les Vinyes a la Generalitat

  18 de març de 2022

  El Ple de Cubelles es va tornar a reunir aquest dimarts, 15 de març, de forma presencial en la sessió ordinària del mes de març. El principal acord adoptat va ser l’aprovació de la cessió a favor de la Generalitat de Catalunya del terreny per a la construcció de l’Institut Les Vinyes.

 • Rosa Fonoll

  La jutgessa d’instrucció arxiva la denúncia contra l’Alcaldessa Rosa Fonoll per les quotes de l’AMI

  14 de març de 2022

  El jutjat d’instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú ha decretar el sobreseïment de les diligències prèvies instruïdes a instància del Ministeri Fiscal contra l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, pel compliment de l’acord de ple del 20 d’octubre de 2015 pel qual s’acordava l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència, associació legalment constituïda.

 • Imatge pressupostos participatius 2023

  Obertes les inscripcions a la nova plataforma de participació ciutadana Cubelles Participa 311

  9 de febrer de 2022

  La regidoria de Participació ciutadana ha obert el període d’alta a la nova plataforma Participa Cubelles 311, a través de la qual es portarà a terme tot el procés participatiu dels pressupostos de 2023.

 • Plaques solars biblioteca

  Comencen les feines d’instal·lació de les plaques fotovoltaiques a la nova biblioteca

  7 de febrer de 2022

  Aquesta setmana han començat les tasques d’instal·lació de les plaques solars que han de permetre que l’edifici de la nova biblioteca s’alimenti amb energia fotovoltaica. Les feines tindran una durada aproximada de tres setmanes.
   
  En total s'instal·laran 60 mòduls fotovoltaics de 445 WP, amb un inversor trifàsic de 50 kW. La potència instal·lada és de 27 kW i tindrà un rendiment teòric del sistema del 90%, si bé hi ha previsió de posar més mòduls en un futur.

 • canvi circulació gallifa

  El 4 de febrer entra en vigor el canvi de circulació a la cruïlla dels carrers Gallifa i Sumella

  3 de febrer de 2022

  La Comissió de mobilitat ha aprovat un canvi de circulació en la cruïlla dels carrers de Gallifa i de Sumella per minimitzar el risc d’accidentabilitat del creuament, que té visibilitat reduïda.
   
  A partir del 4 de febrer el tram del carrer Gallifa, entre Sumella i el carrer de la Creu, passarà a ser de sentit Tarragona. Els vehicles que venen per carrer Sumella, en arribar a Gallifa, hauran de seguir per aquest i, al carrer de la Creu podran dirigir-se en sentit mar o muntanya.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023