Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Jornades_Patrimoni_2023_9.jpeg

  Valoració molt positiva de la 13a edició de les Jornades Europees de Patrimoni

  19 d'octubre de 2023

  La 13a edició de les Jornades Europees de Patrimoni, celebrada del 13 al 15 d’octubre, ha tingut una valoració molt positiva. Més de 400 persones van participar al programa d’actes culturals: 340 van assistir a les activitats lliures sense inscripció i 133 van gaudir de les propostes amb registre previ.

 • Dia_Mundial_RCP_1.jpeg

  Cubelles commemora el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP)

  18 d'octubre de 2023

  Coincidint amb el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP), el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la regidoria de Salut van organitzar una jornada on tècnics sanitaris van realitzar tallers sobre com practicar la reanimació cardiopulmonar manualment. Seguidament, va tenir lloc una flashmob en directe connectant tota Catalunya amb la cançó Staying Alive, el ritme de la qual serveix per seguir els exercicis de reanimació.

 • Caiguda_arbre_pl_Castell_3.jpeg

  Tallat l’accés a la zona afectada per la caiguda d’una branca de l’arbre a la plaça del Castell

  6 d'octubre de 2023

  L’Ajuntament ha dut a terme les tasques de neteja de la zona afectada per la caiguda, aquest dijous, d’una branca de l’arbre de la plaça del Castell. “En un primer diagnòstic s’ha confirmat que el tronc està completament malmès, però farem tot el possible per poder-lo mantenir, tenint en compte la seguretat de la ciutadania”, ha explicat l’Alcaldessa Rosa Fonoll.
   
  La policia ha acordonat la zona i durant tot el cap de setmana estarà tallat el trànsit pel carrer Joan Roig...

 • obres saiar 2.jpeg

  Comencen les obres del futur centre de dia per a persones grans i dependents

  6 d'octubre de 2023

  Les obres del nou Centre d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural per a la gent gran (SAIAR) ja estan en marxa. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de remodelació de la part del Centre Social que acollirà aquest equipament innovador, pioner a Catalunya.

 • Peatge_3.JPG

  El Govern municipal reclama la gratuïtat del peatge de Cubelles “perquè la C32 sigui realment la ronda del Penedès Marítim”

  5 d'octubre de 2023

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va aprofitar la seva participació al programa ‘Fet a  mida’ de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVLC) per tornar a reclamar “la gratuïtat del peatge de la C32 al seu pas per Cubelles”, després que la iniciativa de la Ronda del Penedès només ha fet “que agreujar la problemàtica de la travessia de Cubelles, que suporta més de 25.000 vehicles diaris”.

 • Delta Birding Festival2023_1.jpg

  Cubelles promociona les visites a la desembocadura del riu Foix i la recerca de l’abellerol al Delta Birding Festival

  4 d'octubre de 2023

  Cubelles va participar al Delta Birding Festival, la cita anual dels aficionats ornitòlegs que va acollir el Poble Nou del Delta (Delta de l'Ebre) del 22 al 24 de setembre. La regidoria de Turisme busca establir contactes amb altres destinacions que ofereixen productes turístics d’observació d’aus i agents del sector per compartir experiències i bones pràctiques, així com crear futures col·laboracions.

 • Jornades de Patrimoni_2880x1920.jpg

  Obertes les inscripcions a les activitats de les Jornades Europees de Patrimoni

  3 d'octubre de 2023

  Les Jornades Europees de Patrimoni arriben a Cubelles del 13 al 15 d’octubre. Es tracta de la Festa Major del patrimoni coordinada a nivell català per la Generalitat de Catalunya.

 • RP Gent gran 1.jpeg

  L’Ajuntament i el Consell Comarcal del Garraf treballen conjuntament per fomentar l’envelliment actiu

  3 d'octubre de 2023

  L’Ajuntament i el Consell Comarcal del Garraf impulsen conjuntament l’envelliment actiu a través de diferents projectes comarcals. Aquest dilluns, en el marc de la Setmana de la Gent Gran, les dues institucions han presentat en roda de premsa alguns dels principals projectes en què es treballa actualment. 
   
  Una d’aquestes iniciatives és el programa d’activitat física “Som-hi!”, que inaugura nova temporada aquest mes d’octubre. Aquest espai, que s’emet per Canal Blau TV, va...

 • Dia_Policia_2023_3.JPG

  Lliurament de condecoracions als agents de la Policia Local per les seves accions meritòries i la permanència al cos

  2 d'octubre de 2023

  La Policia Local va commemorar el dia del seu patró, Sant Miquel, amb el lliurament de les condecoracions recollides al seu reglament. En total es van entregar dues medalles al mèrit civil, onze creus al mèrit policial amb distintiu blanc, vint-i-sis felicitacions públiques per accions meritòries i sis medalles a la permanència.

 • 1- cursos genèric.jpeg

  L’Espai Jove i el Servei d’Orientació Laboral programen nous cursos formatius

  29 de setembre de 2023

  La programació de cursos Format C, de l’Espai Jove i el Solcub, per a aquesta tardor ja està en marxa. Des del mes de setembre i fins el desembre, l’Espai Jove acollirà 7 formacions entre les que hi ha community manager, funcions bàsiques de l’auxiliar de comerç, vetllador/a d’infants amb NEE, emergències i primers auxilis, monitor/a de menjador i operació de carretons.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023