Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Erasmus 2022

  Representants de sis països europeus visiten Cubelles per desenvolupar el projecte SCORE d’Esrasmus

  10 de maig de 2022

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora d’Ensenyament, Esther Soler, van rebre el 10 de maig a la quinzena de participants del projecte SCORE, dins del programa Erasmus+-KA220. Els professors de centres educatius de tota Europa estan aquests dies treballant en el desenvolupament d’aquest programa que s’ha de materialitzar el proper curs i que implicarà a una trentena d’alumnes de tota Europa.

 • Parcel·la on s'ubicarà el futur institut

  Aprovat inicialment el pla parcial del sector de l’institut Les Vinyes

  9 de maig de 2022

  La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el Pla Parcial Urbanístic 'Sector institut Les Vinyes', que suposa el primer pas en la gestió urbanística que cal anar desenvolupant en el sector. Aquest procediment es tramita de forma paral·lela a la cessió avançada del terreny a la Generalitat de Catalunya per a la construcció del nou centre d’ensenyament secundari Les Vinyes.

 • Pacte per l'ocupació del garraf

  Cubelles participa en una nova trobada de la Taula de seguiment del Pacte per l’ocupació del Garraf

  5 de maig de 2022

  El regidor d'Ocupació, Narcís Pineda, acompanyat de la tècnica municipal, van assistir el 3 de maig a la Taula de seguiment del Pacte per a l'ocupació del Garraf, en el qual es van tractar aspectes relatius al foment de l’ocupació a la nostra comarca.

 • Platja Llarga

  Cubelles segueix apostant per la sostenibilitat mitjançant els distintius pel compromís per la qualitat Biosphere

  3 de maig de 2022

  Cubelles ha rebut set distintius de compromís per la qualitat Biosphere en l’acte que es va celebrar el passat 29 d’abril al Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú per reconèixer les empreses i entitats del Garraf que treballen anualment per implantar pràctiques respectuoses en l’àmbit ambiental, econòmic i sociocultural. L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va encapçalar la delegació cubellenca de serveis i empreses municipals.

 • Draga port VNG

  Ports de la Generalitat aportarà més de 8.000m3 de sorra a la platja Llarga

  28 d'abril de 2022

  L’empresa pública Ports de la Generalitat va començar dilluns, 25 d’abril, les obres per recuperar el calat de la bocana i el canal d’accés del port de Vilanova i la Geltrú. Dels gairebé 40.000 m3 de sorra que es recuperaran, 8.000m3 es dipositaran a la platja Llarga de Cubelles per tal de tractar de recuperar part de la que la mateixa dinàmica del litoral fa que es mobilitzi amb els temporals i es desplaci a zones arrecerades com les bocanes dels ports.
   
  L'actuació està controlada...

 • Font Mas Trader

  Aprovat el projecte constructiu i de millora del cicle de l’aigua a part de Mas Trader I

  27 d'abril de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat el projecte constructiu i de millora de la xarxa d’aigua potable, sanejament i pluvials al carrer Dàlia, Assutzena, Clavell i Mimosa de la urbanització de Mas Trader amb un pressupost de licitació per a la primera fase de 822.331,37€.

 • Signatura conveni Cohabitac

  L’Ajuntament i COHABITAC signen el conveni per construir habitatges de lloguer social

  26 d'abril de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i la coordinadora de fundacions d’habitatge social COHABITAC van formalitzar el passat 22 d’abril el conveni aprovat en el ple extraordinari del passat febrer. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el president de la coordinadora, Pere Esteve, van signar l’acord pel qual s’ha d’executar la construcció de pisos de lloguer social en el terreny destinat al' habitatge dotacional ubicat a l’avinguda Onze de Setembre, entre avinguda del Prat i el carrer de Rovira i Virgili....

 • Façana biblioteca

  L’Ajuntament aprova la modificació de la urbanització de la plaça de l’Atzavara i l’entorn de la nova seu de la biblioteca

  22 d'abril de 2022

  La Junta de govern Local va aprovar el passat 12 de març l’actualització del projecte de reurbanització de l’entorn de la nova biblioteca, que va rebre el nom de plaça de l’Atzavara en un recent plenari municipal. El projecte té un pressupost d’execució de 466.745,67 € i ha estat redactat per l’empresa UTE op | team + benedito.

 • Medieval 2022

  Més de 30.000 persones passen per la fira Cubelles Medieval 2022

  21 d'abril de 2022

  La novena edició de la fira Cubelles Medieval va tancar el passat diumenge 17 d’abril amb una “excel·lent valoració” per part de la regidoria de Turisme, comerç i fires. La seva titular, Trini Vicente, va explicar als micròfons de Ràdio Cubelles que “calculem que en aquestes tres jornades han passat més de 30.000 persones, una xifra rècord”.

 • Garraf sona 2022

  La Verema i el Cubelles Noir al calendari 'Garraf sona'

  8 d'abril de 2022

  El passat 5 d'abril es va presentar el Garraf sona, el calendari de festivals de la comarca que impulsa l'agència Node amb el suport de la Diputació de Barcelona. Representants d'una vintena de festivals es van aplegar a la discoteca vilanovina La Daurada per celebrar la tornada de l'activitat. En representació de Cubelles hi va assistir la regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, i el president de l'associació Cubelles Noir, Xavier Borrell.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023