Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Verola del mico

  La verola del mico

  26 de juliol de 2022

  Què és la Verola del mico?
  La verola del simi és una malaltia zoonòtica, és a dir, un virus que es transmet dels animals als humans. Moltes malalties infeccioses són zoonosis, per exemple, la COVID-19 es creu que també ho és.
   
  Aquest virus té presència principalment a la selva tropical d’Àfrica central i occidental on alguns mamífers com els primats o algun rosegador poden transmetre-la a l’ésser humà, i rarament s’exporta a altres regions.

 • Onada calor 2

  Onada de calor

  25 de juliol de 2022

  A què anomenem onada de calor?
  Una onada de calor és un augment brusc i perllongat de la temperatura i humitat per sobre dels valors mitjans del clima d'una zona determinada. És un desastre més freqüent a l'estiu i afecta tant els éssers humans, com animals i collites, essent el fenomen climàtic que més morts causa.

 • Enllumenat Molí de Baix

  L’Ajuntament adjudica el servei d’enllumenat públic a Rubatec

  12 de juliol de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha adjudicat el contracte de manteniment de l’enllumenat públic a l’empresa Rubatec, pels propers 8 anys i poc més de 3,4 milions d’euros. La nova adjudicatària assumeix els serveis de manteniment preventiu, la renovació i instal·lació anual de l’enllumenat de nadal, la renovació amb tecnologia LED de més de 1.800 fanals i una renovació de línies per import de 557.000€.

 • 3_plaques fotovoltaiques.jpg

  Noves convocatòries d’ajuts per a la millora de l’eficiència energètica

  8 de juny de 2022

  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert tres convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació, enfocats a la millora de l’eficiència energètica. Són tres programes, destinats a les actuacions d'edificis, d'habitatges i a l'elaboració de documentació tècnica (Llibre de l'edifici i redacció de projectes de rehabilitació energètica).  Aquests ajuts formen part del fons Next Generation de la Unió Europea que busca contribuir a l’eficiència energètica i a la lluita contra...

 • sala d'activitats Centre social JRP

  L’Ajuntament cedirà un espai al Centre Social per als joves

  18 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha habilitat la sala d’activitats del Centre Social Joan Roig i Piera com a espai d’oci per als joves de Cubelles. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor de Joventut, Narcís Pineda, es van reunir recentment amb un grup de joves per escoltar les seves demandes, entre d’altres coses, un espai d’oci. L’Ajuntament ha fet les gestions per disposar d’un responsable que s’encarregarà de l’obertura de l’espai i de la supervisió de l’activitat tots els...

 • Signatura conveni Cohabitac

  L’Ajuntament i COHABITAC signen el conveni per construir habitatges de lloguer social

  26 d'abril de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i la coordinadora de fundacions d’habitatge social COHABITAC van formalitzar el passat 22 d’abril el conveni aprovat en el ple extraordinari del passat febrer. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el president de la coordinadora, Pere Esteve, van signar l’acord pel qual s’ha d’executar la construcció de pisos de lloguer social en el terreny destinat al' habitatge dotacional ubicat a l’avinguda Onze de Setembre, entre avinguda del Prat i el carrer de Rovira i Virgili....

 • Reunió fundació sales

  L’Ajuntament projecta la construcció de 150 pisos de lloguer social a la zona de la Mota de Sant Pere

  21 de març de 2022

  El departament d’Habitatge, depenent de la regidoria de Benestar social, està ultimant els detalls de la construcció de 150 pisos de lloguer social. La regidora Alexandra Corvillo ha explicat que “la primera fase contemplarà la construcció de 56 pisos en règim de lloguer i les obres podrien començar a finals del present 2022”.

 • Tasta Cubelles. Guia restauració

  La guia Tasta Cubelles 2022 agrupa tota l’oferta gastronòmica de Cubelles

  1 de febrer de 2022

  La ciutadania i els visitants de Cubelles ja disposen d’una nova eina per tal de conèixer l’oferta gastronòmica del municipi. La regidoria de turisme, comerç i fires, al capdavant de la qual està la regidora Trini Vicente, ha presentat aquest dimarts 1 de febrer la guia Tasta Cubelles 2022. Guia de restauració amb la presència de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i Àlex Vilches, de La Vermuteria La Festa.

 • Cubelles des de l'aire_2021 (minimafilms)

  L’Ajuntament aposta decididament per polítiques que facilitin l’accés a l’habitatge social i assequible

  28 de gener de 2022

  El ple de l’Ajuntament de Cubelles, a proposta de la regidoria de Benestar social que té les competències en matèria d’habitatge, ha aprovat declarar el municipi com a àrea de mercat tens. Aquesta declaració, un cop la Generalitat de Catalunya l’aprovi, suposarà poder contenir el preu de l’habitatge de lloguer i facilitar així l’accés a les famílies que ho requereixin. La declaració es va aprovar amb els quinze favorables dels grups del govern (UC-11, ERC, CECP i CUP), PSC i...

 • Campanya animals companyia

  Cubelles endega una campanya de civisme envers els animals de companyia

  23 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Medi Ambient i amb la coordinació del departament de Comunicació, ha posat en marxa una campanya de civisme enfocada als animals de companyia. L’acció s’emmarca dins de la campanya A Cubelles, ens movem per tot un món, que té per objectiu difondre comportaments cívics al municipi.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023