Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Plaça Condis

  Oberta la contractació de les obres de la plaça del final del passeig de Vilanova

  11 d'octubre de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha obert la licitació de les obres d’urbanització de la zona verda delimitada pels carrers Josep Mestres, passeig de Vilanova, carrer d'Eduard Toldrà, i carrer dels Castellers. Es tracta d’un espai que presenta una sèrie de deficiències a nivell d’accessibilitat i de funcionalitat urbanística en general que requerien d’un nou planejament que l’adeqüi a la normativa vigent i la posi a disposició de la ciutadania per a usos socials i de lleure.

 • Les feines milloraran l'aspecte actual del passeig

  Oberta la licitació de les obres de remodelació del passeig Marítim

  10 d'octubre de 2022

  La Junta de Govern Local ha aprovat els plecs del projecte d’actuacions de manteniment al passeig Marítim de Cubelles que permetran la licitació de les obres, que tenen un pressupost de 2.280.601,56€ i que afecta a una superfície de 10.901,20m2. El termini per presentar ofertes finalitza el proper 2 de novembre i el Govern confia en què les obres puguin iniciar-se abans de finalitzar el present exercici.

 • Ple setembre 2022

  El Ple aprova les modificacions de l'ordenança de circulació

  22 de setembre de 2022

  El Ple de l'Ajuntament de Cubelles va recuperar les sessions presencials el passat 20 de setembre per arrencar el darrer curs polític del mandat. La sessió, entre d'altres, va aprovar definitivament l'ordenança municipal de circulació de Cubelles, amb els vots favorables del Govern municipal (UC11, ERC, CECP-ECG i CUP), l'abstenció de la regidora Yolanda García (JxCub) (el regidor Monzonis es va absentar per motius personals), i els contraris de PSC i Cs.
   
  Després del període d'exposició...

 • Comissió Participativa Gent Gran

  Creada la comissió participativa de la Gent Gran per disposar d'un espai estable de col·laboració

  9 de setembre de 2022

  La regidoria de la Gent Gran fa una crida a les persones jubilades i pensionistes a formar part de la Comissió participativa de la Gent Gran. Es tracta d'un espai de treball col·laboratiu que es reunirà cada dos mesos de forma ordinària, però que té previst reunir-se cada cop que sigui necessari.

 • Activitats Gent gran 2022

  Obertes les inscripcions a les activitats per a l’envelliment actiu pel curs 2022-2023

  7 de setembre de 2022

  El Casal d’Avis municipal de Cubelles obre el dimarts 6 de setembre les inscripcions a les activitats gratuïtes adreçades a la gent gran. La regidoria, que encapçala la regidora Alexandra Corvillo, ha fet una proposta basada en l’experiència del curs passat i les inquietuds i necessitats de les persones usuàries del servei i ha decidit fer una prova pilot d’apropar alguns tallers als locals socials dels barris de Corral d’en Cona, Mas Trader i la Mota.

 • hidratació

  Estem ben hidratats?

  6 de setembre de 2022

  Perquè és important hidratar-se?
  Els líquids tenen múltiples funcions al nostre organisme, entre les quals es troben les següents:
  Regulen la temperatura del cosMantenen equilibri de sals mineralsRespiracióAbsorció al budell: eliminació per la femta (prevenció d’estrenyiment)Transporten nutrients a les cèl·lulesFiltració al ronyó: elimina tòxics (color orina)Mantenen elasticitat de la pell (teixits) 
   
  Quines condicions poden provocar que ens deshidratem?
  Perdem líquids amb...

 • Excavacions Mota Sant Pere

  El poblat Íber de la Mota de Sant Pere creix en importància després de les darreres excavacions

  23 d'agost de 2022

  La darrera intervenció arqueològica al jaciment de la Mota ha despertat l'interès dels mitjans de comunicació de tot el país. A banda de Canal Blau i Ràdio Cubelles, que s'hantornat a fer ressó de la trobada d'un nou barri íber i la descoberta de dos nous recintes, una llar de foc i un sacrifici d'una cabreta amb característiques úniques, altres mitjans com TV3 o diversos digitals com l'Eix Diari o Vilaweb, a través de l'Agència Catalana de Notícies, han recollit en les seves edicions...

 • nou bus urbà (2016)

  Els abonats a la targeta T10 del transport urbà es podran beneficiar del 30% de descompte a partir de l'1 de setembre

  22 d'agost de 2022

  Les persones usuàries del servei de transport urbà de Cubelles veuran aplicada la reducció del 30% en els abonaments de 10 viatges a partir de l'1 de setembre. Aquesta mesura s'allargarà, de moment, fins a final del 2022.

 • Solar destinat a habitatge social

  L’Ajuntament renegocia el preu i el nombre d'habitatges de la promoció de pisos de lloguer social

  4 d'agost de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha renegociat amb la fundació Salas les condicions de la pomoció de pisos de lloguer social per tal de construir-ne 124 en una única fase, en comptes del 54 previstos inicialment. Així mateix, també s'ha aconseguit una important rebaixa en el preu mensual del lloguer, tal i com ha explicat la regidora de Benestar Social, Alexandra Corvillo. “Vam començar amb un preu de lloguer de 7,5€ el m2, i hem negociat amb la Fundació perquè aquest baixi a 5,76€m2, perquè...

 • Llega 700

  L'Ajuntament trasllada a Llega700 una queixa per les interferències generades a la TDT per l'encesa d'un repetidor de telefonia 5G

  27 de juliol de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha traslladat a l'entitat Llega700, que treballa amb les operadores de telefonia per solucionar les afectacions a la recepció de TDT per les emissions de la tecnologia 4G i 5G, per l'afectació que pateixen els veïns del nucli antic i l'Eixample en la recepció de la televisió des del passat dilluns 25 de juliol. El Consistori ha demanat a Llega700 que prengui les mesures oportunes i urgents per evitar aquestes interferències, ja sigui aturant el repetidor o accelerant...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023