Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Bústia del Síndic a Cubelles

  El Síndic de Greuges rep 18 visites i trucades en la seva estada a Cubelles

  6 de juny de 2022

  El Síndic de Greuges ha fet balanç de la seva darrera visita a Cubelles, en que va rebre un total de 18 visites i trucades, de les quals 10 eren queixes i només 4 referides a l’Ajuntament de Cubelles. 

  Les persones ateses per l’equip del Síndic presencialment a l’OPIC o per trucada o videotrucada han presentat 10 queixes i han fet 9 consultes. Les problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (electricitat i gas) urbanisme, mobilitat, medi ambient,...

 • Garraf cuidadora

  El Garraf es posiciona com a comarca capdavantera en les cures i l’atenció a les persones

  3 de juny de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles es va sumar la setmana passada a la presentació de Garraf, comarca cuidadora, un projecte col·lectiu que aplega, per primera vegada, administracions, universitats, entitats i agents socials i econòmics, i que converteix les cures en un dels eixos centrals del desenvolupament comarcal. La regidora de Benestar Social, Gent Gran, Recursos Humans i Patrimoni, Alexandra Corvillo, i l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, van prendre-hi part. 
   
  Aquest projecte representa...

 • 28M dia de la salut de les dones

  Valoració molt positiva de l'acte conjunt de commemoració del dia de la salut de la dona

  2 de juny de 2022

  La regidora de Polítiques d'Igualtat, Pilar Juste, ha fet una valoració "molt positiva" de la commemoració del 28M dia internacional d’acció per a la salut de les dones, que s'ha realitzat aquest cap de setmana de forma conjunta entre els municipis de Cubelles, Canyelles i Olivella i amb la participació del SIAD. En el decurs de la cloenda, en la que també va participar l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, es va llegir el manifest de la jornada (que s'inclou més avall).

 • 30 plus 2022

  El programa d'inserció laboral 30 Plus ha ocupat a una dotzena de persones a Cubelles

  30 de maig de 2022

  Un total de 12 cubellencs i cubellenques han accedit al mercat laboral a través del programa d'inserció 30 Plus, que coordina el Consell Comarcal del Garraf a la nostra vila, a més de Sant Pere de Ribes, Sitges, Canyelles i Olivella. En total, l'organisme comarcal ha aconseguit que un tota de 35 persones de la comarca se'n beneficiïn d'aquest projecte finançat pel SOC, que ha aportat al Garraf prop d'1,2 milions d'euros i ha permès ocupar a 215 persones des del 2016.

 • tapa claveguera

  L'Ajuntament de Cubelles reforça el control de rosegadors amb els dispositius SMART d'Anticimex

  30 de maig de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha reforçat l'aposta pels dispositius SMART d'Anticimex, companyia especialitzada en control de plagues i sanitat ambiental, per prevenir i controlar l'aparició de rosegadors i, així, minimitzar l'impacte i els riscos que aquestes espècies poden ocasionar a la població. Després d'implantar amb èxit tres dispositius SMART per a clavegueram el 2020, el Consistori ha optat aquest any per la instal·lació de tres dispositius més, convertint-se en un dels ajuntaments...

 • Dispensador de piles

  L’Ajuntament i ECOPIL despleguen contenidors de piles i bateries pel municipi

  25 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i Ecopil han signat un conveni per a la recollida de piles i bateries al municipi, pel qual s’instal·laran diversos contenidors. De moment ja estan operatius quatre (pl. de Melcior Güell, av. de Catalunya, pl. de la Vila i pl. de Pere IV) a la via pública i dos més petits al Centre Social Joan Roig i Piera i a la Policia Local.

 • Pont av mediterrani

  ADIF comença la rehabilitació del pont sota la via del tren del passeig de Narcís Bardají

  19 de maig de 2022

  Aquesta setmana han començat les obres que l’empresa ADIF, responsable del manteniment de la xarxa ferroviària, ha d’executar al pont sota la via del tren que connecta el passeig de Narcís Bardají amb l’avinguda Onze de Setembre. Les feines duraran aproximadament sis setmanes i tenen un pressupost 403.000€, que assumirà íntegrament ADIF. En un principi s'havien d'haver executat el passat mes de març, però van quedar posposades i les tasques han començat aquests dies.

 • sala d'activitats Centre social JRP

  L’Ajuntament cedirà un espai al Centre Social per als joves

  18 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha habilitat la sala d’activitats del Centre Social Joan Roig i Piera com a espai d’oci per als joves de Cubelles. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor de Joventut, Narcís Pineda, es van reunir recentment amb un grup de joves per escoltar les seves demandes, entre d’altres coses, un espai d’oci. L’Ajuntament ha fet les gestions per disposar d’un responsable que s’encarregarà de l’obertura de l’espai i de la supervisió de l’activitat tots els...

 • Preoner Cubelles 2022

  Xavier Toscano, nou pregoner de Cubelles 2022

  16 de maig de 2022

  La Comissió de Festes ha escollit a en Xavier Toscano i Granell com a pregoner de la Festa Major de Cubelles 2022, que tindrà lloc el proper 14 d’agost als Jardins de Can Travé. L’Alcaldessa i la regidora de Festes, Rosa Fonoll i Esther Soler, li van comunicar per sorpresa el divendres a la tarda mentre es trobava amb amics i familiars.

 • Família ucraïnesa Cubelles

  Cubelles adopta el protocol comarcal d’acollida per a persones refugiades ucraïneses

  13 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha adoptat el protocol d’acollida de persones refugiades d’Ucraïna, consensuat entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella. A Cubelles es té constància d’una quarantena de persones que s’han instal·lat a la vila fugint de les conseqüències de la invasió a Ucraïna.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023