Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Deixalleria mòbil

  Entra en funcionament la deixalleria mòbil a Cubelles

  22 de març de 2023

  Cubelles disposarà a partir del 24 de març d’un servei de deixalleria mòbil tots els divendres, entre les 8.00 i les 13.00 hores, a la plaça del mercat. És el nou servei que la mancomunitat Penedès-Garraf, que fa la gestió de residus al municipi, i l’Ajuntament de Cubelles activen per tal de seguir incentivant el reciclatge a la vila.

 • Horts_CanTrave_6.JPG

  Els horts comunitaris de Can Travé acullen la Festa de la Primavera

  20 de març de 2023

  Can Travé ha acollit dissabte 18 de març la Festa de la Primavera, la celebració de les primeres collites que ha servit per mostrar la feina que hi desenvolupen diversos grups del municipi. Els més menuts han tingut l’oportunitat de participar al taller ‘Toquem la terra’.

 • Visita_conseller_Campuzano_3.JPG

  Cubelles es convertirà en el municipi amb més noves places pel Centre de Serveis per a la gent gran

  20 de març de 2023

  El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; l’alcaldessa Rosa Fonoll; la regidora de la Gent Gran, Alexandra Corvillo; el primer tinent d’alcalde, Josep M. Hugué, i la tercera tinent d’alcalde, Ester Soler, s’han reunit el dissabte 18 de març per formalitzar el compromís de la Generalitat amb l’objectiu de reactivar la reforma del Centre de Serveis que es posarà en marxa enguany.

 • dunes-vegetacio-platja-mota.jpg

  Comencen les tasques de recuperació de les dunes i la vegetació a la platja de la Mota de Sant Pere

  17 de març de 2023

  La recuperació de les dunes i la vegetació de la platja de la Mota de Sant Pere afecta dues zones. La primera s’estén des de la central tèrmica de Foix al carrer Rovira i Virgili i la segona va des del carrer Rovira i Virgili fins a la desembocadura del riu Foix.

 • Primera trobada families LGTBI.jpg

  Cubelles tindrà un nou espai de trobada per famílies LGTBI

  16 de març de 2023

  El Servei d’Atenció Integral – SAI Garraf del Consell Comarcal del Garraf ha creat un espai de trobada per famílies LGBTI de Cubelles, Canyelles i Olivella, per fomentar les connexions i vincles entre elles, compartir experiències i construir una xarxa de suport i d'acompanyament que proporcioni espais de llibertat a les mares, pares, nens, nenes i joves.

 • Peatge 2.JPG

  Cubelles i Cunit reclamen la gratuïtat del peatge de la C-32 en direcció Barcelona

  14 de març de 2023

  L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i l’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, s’han reunit aquest dimarts al pont sobre la C-32, davant de Mas Peirot, amb un objectiu comú: demanar la gratuïtat del peatge en direcció a Barcelona. D’aquesta manera es garantirà que els conductors entre aquests municipis tenen les mateixes condicions tant si es dirigeixen direcció Tarragona com Barcelona.

 • Taxi Cubelles.jpg

  Cubelles se suma al Servei de Taxi del Garraf

  10 de març de 2023

  Cubelles és un dels municipis que, juntament amb Canyelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, es beneficiarà del Servei de Taxi del Garraf, presentat al Consell Comarcal del Garraf.          
   
  Aquesta iniciativa va néixer a partir de la sol·licitud dels representants dels taxistes d’unificar les tarifes i d’establir una coordinació intermunicipal, de tal manera que els taxis d’aquestes localitats puguin actuar conjuntament en qualsevol dels seus termes...

 • pacte penedès marítim (1).jpeg

  El Pacte del Penedès Marítim continuarà la seva reivindicació davant la negativa de la Generalitat a la bonificació de la C32

  8 de març de 2023

  El Pacte del Penedès Marítim, format pels ajuntaments i consells comarcals afectats per l’autopista C32, lamenta que el Govern de la Generalitat hagi tombat l’esmena dels pressupostos, presentada el febrer passat, que proposava implementar una partida de 15 M d’euros per tal de garantir una bonificació del 100% dels viatges recurrents des del territori cap a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana i viceversa.

 • campanya aigua.jpg

  La campanya del Dia del Consumidor, que s’emmarca en l’actual situació de sequera, promou l’ús eficient i l’estalvi de l’aigua

  8 de març de 2023

  Coincidint amb les celebracions del Dia del Consumidor, el 15 de març, i el Dia de l’Aigua, el 22 de març, el Servei Públic de Consum de Cubelles impulsarà diferents activitats enfocades a promoure l’ús eficient de l’aigua, l’estalvi i a evitar-ne la contaminació. Tot plegat tenint en compte l’actual situació de sequera.

 • ACA_Cubelles.jpg

  L’Ajuntament modificarà el reglament del servei d’aigua per afrontar la situació d’excepcionalitat per sequera

  7 de març de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles modificarà el reglament del servei d’aigua davant el canvi de fase per la sequera, que ha passat d’alerta a excepcionalitat, i es dotarà d’un pla d’emergència. Tot plegat es podria debatre en el pròxim ple municipal, que tindrà lloc aquest mes de març.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023