Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Lexit 2.jpeg

  L’Ajuntament participa en un programa de foment de la lectura entre infants i joves

  20 de febrer de 2024

  Les escoles de primària de Cubelles i l'institut Cubelles s’han sumat al projecte Lecxit, una iniciativa que té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora.

 • Presentacio_Xatonada_2024_1.JPG

  La 22a Xatonada arriba aquest diumenge plena de novetats

  19 de febrer de 2024

  La Xatonada Popular torna aquest diumenge, 25 de febrer, amb un bon grapat de novetats, convertint aquesta cita gastronòmica en tot una festa a la vila. A diferència de les edicions passades, la celebració començarà el divendres, 23 de febrer, amb un taller i degustació del xató al mercat setmanal a càrrec d’Artdecook.

 • Portes obertes a escoles i instituts.jpg

  Calendari de portes obertes a escoles i instituts

  19 de febrer de 2024

  Un any més, les escoles i els instituts de Cubelles ofereixen un calendari de portes obertes per tal que les famílies interessades puguin conèixer el centre, el projecte educatiu, les instal·lacions i resoldre tots els dubtes previs als tràmits d’inscripció i matriculació de l’alumnat.

  Enguany les portes obertes a cada centre seran les següents:
   
  Escola Josep A. Charlie Rivel
  Dimecres 28 de febrer a les 15.10 h.
  Dijous 29 de febrer a les 15.10 h.

 • Voluntariat_proteccio_civil.png

  Obertes les inscripcions pel proper ‘Curs bàsic per a voluntariat de protecció civil’

  14 de febrer de 2024

  Aquelles persones que vulguin adquirir la condició de voluntari/ària de protecció civil es poden inscriure al proper ‘Curs bàsic per a voluntariat de protecció civil’ fins al 20 de febrer. Es tracta d’una formació en modalitat semipresencial organitzada per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb una durada de 70 hores i que s’impartirà del 6 de març al 15 de juliol.

 • Parc nomenclàtor

  Un procés participatiu determinarà, amb perspectiva de gènere, el nom de l’espai públic del passeig de Vilanova

  14 de febrer de 2024

  La regidoria de Participació Ciutadana ha aprovat les bases del procés participatiu del nomenclàtor de Cubelles, que té per objectiu escollir mitjançant el consens popular el nom de nous espais, carrers o equipaments. Amb l’objectiu d’equilibrar el biaix de gènere que hi ha en el nom de carrers del municipi, les propostes han d’anar lligades a una dona.

 • foto reunió Adif.jpeg

  El Govern es reuneix amb Adif per reclamar millores

  13 de febrer de 2024

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el regidor d’Infraestructures, Josep Maria Hugué, s’han reunit aquest dijous a les oficines de l’Estació de Sants de Barcelona amb representants d’Adif i Rodalies de Catalunya.

 • Puja al tren_1.png

  Arriba el concurs "Puja al tren!" a Cubelles

  9 de febrer de 2024

  La Biblioteca de Cubelles s'adhereix al concurs “Puja al tren!”, que sorgeix l’any 2016 del grup de treball PEGAinfantil (Penedès – Garraf), format per tots els responsables de les sales infantils de les 11 biblioteques municipals de les dues comarques: Armand Cardona Torrandell i Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú; Josep Pla i Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes; Josep Roig i Raventós i Santiago Rusiñol de Sitges; Torras i Bages de Vilafranca del Penedès; La Biblioteca...

 • Cursos Violeta-XXSS_POST-01.png

  Obertes les inscripcions als cursos del Centre Violeta

  9 de febrer de 2024

  El Centre Violeta reprèn, aquest mes de febrer, el seu programa de formacions i tallers. L’espai oferirà, a partir del proper 19 de febrer i fins al mes de juny, un ampli ventall de cursos. 
   
  La desena de formacions que s’inicien ara, i a les que se sumaran de noves en les setmanes vinents, estan dirigides a dones de qualsevol edat i engloben temes diversos com ara la costura, les noves tecnologies i les xarxes socials o l’escriptura creativa, a més d’altres enfocats a la cura i a...

 • EscoltaJove2.jpeg

  Cubelles aposta per l’acompanyament psicològic i emocional als joves

  7 de febrer de 2024

  El govern de Cubelles ha ampliat el servei d’Escolta Jove aquest curs, incrementant en més d’un 30% les hores d’atenció de la psicòloga del centre, que passarà de disposar de 23 a 35 hores setmanals. L’objectiu és fer créixer el servei, ampliant el nombre de persones ateses i assegurant, alhora, una atenció ràpida i de qualitat.

 • participació PLH

  El procés participatiu del Pla Local d’Habitatge aplega més de 130 persones

  7 de febrer de 2024

  Més de 130 persones han pres part del procés participatiu del Pla Local d’Habitatge (PLH) de Cubelles, un procés que es va iniciar el passat 18 de gener i que ha finalitzat aquest dimarts. La participació ciutadana s’ha vehiculat en dues línies: la presencial, a través d’una jornada que va tenir lloc el dijous 1 de febrer i en què hi van participar una vintena de persones; i en línia, mitjançant una enquesta que es va tancar ahir, 6 de febrer, i que van respondre 115 persones.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023