Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Presentació llibre Vidal

  Joan Vidal i Urpí proposat unànimement fill predilecte de Cubelles

  18 de novembre de 2022

  El Ple de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar inicialment per unanimitat proposar a l’historiador i referent cultural cubellenc, Joan Vidal i Urpí nomenar-lo fill predilecte de la seva vila natal.
   
  La proposta la van registrar el passat 19 d’octubre el Grup d’Estudis Cubellencs l Ple Amics del Castell i el Cor l’Espiga, dues entitats amb les quals Vidal ha estat estretament lligat al llarg de la seva trajectòria cultural.

 • Fira de Nadal

  Segueixen obertes les inscripcions per a la propera Fira de Nadal

  18 de novembre de 2022

  La Fira de Nadal de 2022 tornarà a celebrar-se a l'entorn del nucli antic de Cubelles els dies 10 i 11 de desembre. Per això la regidoria de Turisme, Comerç i Fires ha obert les inscripcions per a empreses, entitats i col·lectius interessats en participar-hi abans del 30 de novembre.

 • Corriol camanegre a Cubelles

  L’acció humana i la presència de gats i gossos domèstics a les platges afecta la supervivència del corriol camanegre a les platges de Cubelles

  14 de novembre de 2022

  La regidoria de Medi Ambient i el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EddC) han presentat l’informe de valoració de la temporada estival 2022 de la campanya de protecció del corriol camanegre i petit. Enguany han sobreviscut 2 dels 6 polls de corriol camanegre (Charadrius alexandrinus) nascuts a les platges urbanes de Cubelles d’un total de 9 postes localitzades.

 • tió 1 jpg.jpg

  Obert el termini per demanar el tió per als infants nascuts el 2022

  14 de novembre de 2022

  La regidoria de Turisme, Comerç i Fires està ultimant els detalls de la propera edició de la Fira de Nadal, la tretzena, que se celebrarà els dies 10 i 11 de desembre. Una de les activitats que més bona collida té és el lliurament de tions per als cubellencs i cubellenques nascudes l’any 2022.

 • Comís marihuana

  Decomissades gairebé un miler de plantes de marihuana a Mas Trader

  10 de novembre de 2022

  Agents de la Policia Local de Cubelles i del Cos Nacional de Policia van decomissar 942 plantes de marihuana i van detenir a dos persones en un operatiu conjunt desplegat el passat 3 de novembre.

 • Aparells gimnàstica

  L’Ajuntament amplia els parcs d’esport a l’aire lliure en diferents barris

  8 de novembre de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha instal·lat elements de gimnàstica a diferents zones de la via pública del municipi per promoure l’activitat física, especialment de les persones grans dins del programa d’envelliment actiu.

 • Projecte Alexa

  L’Ajuntament i el CAP Cubelles lluitaran plegats per la solitud no desitjada de la gent gran

  3 de novembre de 2022

  La regidoria de la Gent Gran i el Centre d’Atenció Primària de Cubelles han iniciat el treball conjunt per afrontar la soledat no volguda de les persones grans. Fa uns mesos les dues administracions van posar les bases d’un dispositiu conjunt que abordi les dificultats que pateixen les persones que viuen soles des d’un punt integral, benestar social, emocional i de salut física.

  El projecte pivota sobre el servei Alexa, impulsat per l’Ajuntament de Cubelles el 2020 durant la pandèmia...

 • Programa 30 plus

  Comença una nova edició del Programa 30 Plus

  29 d'octubre de 2022

  El programa 30 Plus, per incentivar la contractació persones de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, i proporcionar-los la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball, ja està en marxa. Les empreses del municipi ja poden sol·licitar subvencions per a la contractació de persones en situació d’atur en el marc d'aquest programa innovador, creat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

 • Façana del poliesportiu municipal

  Contractat l’estudi de viabilitat econòmica i constructiu de la piscina coberta i gimnàs de Cubelles

  25 d'octubre de 2022

  La Junta de Govern Local ha aprovat la contractació d’un estudi de viabilitat econòmica i un estudi previ al projecte arquitectònic per a la construcció d’una piscina coberta a Cubelles. Aquest estudi dona resposta al compromís del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023, que contemplava estudiar aquesta viabilitat, tant econòmica com constructiva.

 • Ictus

  El 29 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l’Ictus

  24 d'octubre de 2022

  El 29 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Ictus. La iniciativa, impulsada per l’Organització Mundial de l’Ictus (WSO, per les seves sigles en anglès), pretén sensibilitzar la població en la prevenció i el tractament d’aquesta malaltia, que pot produir diferents graus de discapacitat amb necessitat de rehabilitació i que cada any afecta prop de 15 milions de persones arreu del món.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023