Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Robatori cable carretera Mas Trader

  L'Ajuntament denuncia la sostracció de més de 400 metres de cable elèctric a la carretera de Mas Trader

  6 de febrer de 2023

  L'Ajuntament de Cubelles ha denunciat la sostracció de més de 400 metres de cablejat elèctric de la carretera de Mas Trader. L'empresa de manteniment de l'enllumenat públic, Rubatec, ha anat a atendre una avaria a les llumeneres de la via que connecta el nucli urbà amb les urbanitzacions de muntanya i ha detectat el delicte, que ha comunicat als Serveis Tècnics municipals. La valoració del material sostret podria superar els 6.000€ i la reparació, a més, requerirà obra civil, per la qual...

 • Comerços de la plaça de la Font

  Comencen les feines d’elaboració del cens d’activitats i instal·lacions de Cubelles

  6 de febrer de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, ha començat les feines d’elaboració del cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al terme municipal.

 • Obres passeig Marítim

  Cubelles tindrà un nou passeig Marítim el proper estiu més accessible i resilient als temporals

  3 de febrer de 2023

  Les obres de remodelació del passeig Marítim de Cubelles estan a ple funcionament. L’empresa GICSA ha començat amb les feines d’enderroc del paviment del passeig i treballa amb un calendari d’execució per acabar-les dins del mes de juny d’enguany.

 • Festival Música i dansa 2023

  Quatre concerts a l’església faran un repàs a la música i la dansa des del segle XVIII fins a l’actualitat

  2 de febrer de 2023

  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles ha presentat el festival Música i dansa. Cubelles 2023, que se celebra al municipi entre el 25 de febrer i el 28 de juliol i que compta amb la direcció artística del director d'orquestra cubellenc Edmon Colomer.

 • Memòria històrica

  Un documental creuarà l'experiència dels migrats dels anys 60 amb els processos migratoris actuals

  2 de febrer de 2023

  Les regidories de Benestar Social i Memòria Històrica de l'Ajuntament impulsen una campanya de sensibilització que s'enregistrarà en format de capítols documentals creuant les històries de persones que van haver d'emigrar del nostre país els anys seixanta del segle XX amb les dels migrants d'altres països que arriben en l'actualitat a la nostra vila.

 • Cartell Xató 2023

  Obertes les inscripcions als Concursos de Mestres Xatonaires

  1 de febrer de 2023

  La regidoria de Turisme ha obert les inscripcions per participar a la 21a edició del concurs de mestres xatonaires, que se celebrarà el 26 de febrer en el marc de la xatonada. Enguany, els concursos d’adult i infantil, que arriba a la dinovena edició, seran l’eix central dels actes que es completarà amb menús dedicats al xató en una catorzena de restaurants de restaurants de la vila.

 • App Tràmit

  L’aplicació gratuïta Tràmit Smart App ja permet fer tràmits amb l’Ajuntament a través del mòbil

  1 de febrer de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles segueix treballant en la simplificació dels processos administratius i la millora de l’accés als mateixos a través de les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquesta setmana ha entrat en funcionament l’aplicació mòbil Tràmit Smart App, pionera al mercat en la realització de tràmits electrònics des de dispositius mòbils (telèfons intel·ligents i tauletes), amb l’ús de certificat electrònic i connexió a l’idCat mòbil.

 • Grup Penedès Marítim

  Els municipis del Penedès Marítim es planten amb la C32 i convoquen una marxa lenta pel pròxim diumenge a la tarda

  31 de gener de 2023

  L'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha pres part de la darrera reunió del grup del Penedès Marítim per reclamar millores estructurals a la mobilitat al Garraf i el Baix Penedès. Fonoll ha signat el manifest unitari en què els municipis afectats anuncien, entre d'altres accions, una marxa lenta per la C32 entre els municipis de Vilanova i la Geltrú i Sitges el pròxim diumenge, 5 de febrer, a les 17.00 h. 
  Manifest del Grup Penedès Marítim
  Després de portar temps negociant i en converses...

 • Carnaval portada

  A partir de l’1 de febrer s’obren les inscripcions a carrosses i comparses del Carnaval

  30 de gener de 2023

  El pròxim 1 de febrer s’obren les inscripcions per participar de la rua de carrosses i comparses del Carnaval 2023, que se celebra el 18 de febrer a partir de les 18.30 h. des de la rambla de Pau Casals. Enguany, a banda de fer la inscripció a través de la Seu electrònica també es pot realitzar a través de l’aplicació mòbil Tràmit Smart App (Google Play i Apple Store), una nova eina que s’estrena amb el Carnaval per facilitar l’accés de la ciutadania a la tramitació electrònica.
   
  En...

 • Foto exterior Oficina de turisme

  Les dades turístiques de Cubelles remunten al 2022

  27 de gener de 2023

  Cubelles va recuperar les dades turístiques prèvies a la davallada de la pandèmia sanitària de la COVID19, amb més 6.212 consultes a les oficines de turisme, un 48,54% respecte a l’any 2021.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023