Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Startup.jpg

  Una desena d’empreses neixen a Cubelles amb el suport del SEMCUB

  19 d'abril de 2024

  El Servei d’Empresa i Emprenedoria de Cubelles (SEMCUB), amb la col·laboració del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf (SIE), va assessorar l’any 2023 una desena de persones que van posar en marxa el seu negoci a Cubelles.

 • imatge europees.jpg

  El cens electoral per a les eleccions europees es podrà consultar del 22 al 29 d’abril

  18 d'abril de 2024

  A partir de dilluns, 22 d’abril, es podran consultar les dades del cens electoral de les eleccions al Parlament Europeu. 12.529 electores i electors de Cubelles estan cridats a les urnes en aquests comicis, que a l’estat espanyol se celebraran el 9 de juny.

 • urnes genèric eleccions.jpg

  Sortejades les meses electorals per als comicis al Parlament del 12M

  17 d'abril de 2024

  Un total de 12.436 cubellencs i cubellenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebren el proper 12 de maig. Aquest nombre es distribueixen en 10 seccions i 17 meses electorals, que estaran presidides per ciutadania escollida per sorteig aleatori el 17 d’abril.

 • LJLY3783.JPG

  Les obres de la primera promoció d’habitatge de lloguer social de Cubelles avancen d’acord amb el calendari previst

  16 d'abril de 2024

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora d’Habitatge, Alexandra Corvillo han visitat aquest dimarts el solar on s’estan construint els 124 habitatges de lloguer social, acompanyades de Clara Muñoz, directora de la promoció social de la Fundació SALAS (promotora dels edificis) i Pere Esteve, president de la Fundació Nou Lloc (encarregada de la posterior gestió dels lloguers).

 • reunio secretaria de mobilitat.jpeg

  L’Ajuntament aborda la millora de la mobilitat amb la Generalitat

  15 d'abril de 2024

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el regidor d’Infraestructures, Josep Maria Hugué, s’han reunit aquest divendres amb el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat, Marc Sanglas, per parlar de millores en la mobilitat al municipi, especialment pel que fa al tren, el bus que comunica amb Barcelona i el peatge de la C-32.

 • projecte pingui 1-b.jpeg

  L’Ajuntament promou l’arrelament dels joves migrats sols a través d’un projecte comunitari

  12 d'abril de 2024

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cubelles posa en marxa el projecte Pingüí, una iniciativa que té per objectiu promoure l’arrelament de joves migrats que no tenen familiars al territori a través de la mentoria de persones voluntàries del municipi, que els ofereixen un acompanyament, els serveixen de referents i els ajuden a integrar-se.

 • aerea Cubelles Can Travé i poble.jpeg

  Noves ajudes al pagament del lloguer

  10 d'abril de 2024

  La Generalitat de Catalunya obre, aquest dilluns dia 15, una nova línia d’ajuts per al pagament del lloguer. Aquestes subvencions, atorgades per l’Agència de l’Habitatge Catalunya, estan adreçades a persones d’entre 36 i 64 anys que siguin titulars d'un contracte de lloguer, o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació, que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya.

 • Pindola SEMCUB

  L’Ajuntament posa en marxa noves formacions adreçades a autònoms i empreses

  10 d'abril de 2024

  El Servei d’Empresa i Emprenedoria (SEMCUB) engega aquest any un nou calendari de formacions adreçades a autònoms i empreses, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Mancomunitat Penedès-Garraf i NODE Garraf.

 • Laura Diaz.jpg

  El documental ‘Cubelles amb veu de dona’ ja es pot veure al Youtube municipal

  8 d'abril de 2024

  El documental ‘Cubelles amb veu de dona’ es pot veure ja al canal de Youtube municipal. Es tracta d’un documental impulsat per la regidoria d’Igualtat que explora l'experiència vital de dones de Cubelles de diferents generacions, un relat coral que té per objectiu preservar la història oral de les dones del municipi.

 • Jornades_energetiques_1.JPG

  Cubelles participa a la jornada del Garraf sobre diferents models de comunitats energètiques

  8 d'abril de 2024

  L’Ajuntament de Cubelles ha participat a la jornada del Consell Comarcal del Garraf on s’han compartit diferents experiències de comunitats energètiques i s’ha reflexionat sobre el seu paper com a eina clau en la transició energètica cap a un futur sostenible.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023