INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Corriol camanegre a Cubelles

  El corriol camanegre torna a nidificar a les platges de Cubelles

  30 de març de 2021

  El corriol camanegre torna aquesta primavera a nidificar a les platges de Cubelles. Per afavorir la posta d'ous d'aquesta espècie autòctona, la regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Cubelles ha procedit al tancament dels accessos a la platja de Les Gavines, on s'han avistat exemplars de l'au mediterrània. El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC), que fa un seguiment des de fa uns anys de la presència de corriols camanegres...

 • Prefectura Policia Local

  S'ajorna la tramitació del DNI a la comissaria de la Policia local fins el mes de maig

  19 de març de 2021

  La tramitació del DNI que es fa periòdicament a la comissaria de la Policia local i que havia de tenir lloc el proper mes d'abril queda ajornada fins el mes de maig, amb la data definitiva per acabar de determinar. En breu es farà públic el dia que tindrà lloc aquest servei que ofereix un equip del Cos Nacional de Policia per tal de poder sol·licitar la corresponent cita prèvia per via telefònica a les dependències de la Policia local (93 895 01 32).

 • Garraf Actua Node Garraf Pep Callau

  El Node Garraf elabora un cens de professionals de les arts escèniques

  5 de març de 2021

  L’agència comarcal de desenvolupament econòmic NODE Garraf ha activat Garraf Actua, una iniciativa de suport a professionals i empreses que són actors, promotors o proveïdors de les arts escèniques com són els serveis recreatius i culturals, els Festivals, serveis de neteja, protecció i tècnics de suport d'esdeveniments, un dels sectors especialment afectat per les restriccions de la pandèmia.

 • Espai Jove covid19

  El 4t Cicle de xerrades per a famílies d’adolescents i joves arrenca en format virtual

  1 de març de 2021

  L’Espai Jove organitza una nova edició del Cicle de xerrades per a famílies d’adolescents i joves. Aquest quart cicle engloba una programació de xerrades de temes d’interès de famílies de preadolescents, adolescents i joves, a càrrec de professionals especialitzats/des en cada tema. Les xerrades tindran lloc els dimecres a les 18.00 h., des del 3 de març fins al 19 de maig en format virtual i és imprescindible fer la inscripció prèvia per WhatsApp al 628 834 296 o per mail a joventut@cubelles.cat...

 • Porta d'entrada del CAP

  Cubelles reivindica el nou hospital comarcal a la Plataforma per la Sanitat Pública del Garraf

  1 de març de 2021

  La darrera setmana de febrer ha tingut lloc la trobada de la Plataforma per la Sanitat Pública del Garraf que, a causa de la pandèmia, s’ha realitzat de manera telemàtica. En representació de l’Ajuntament de Cubelles hi va prendre part la regidora de Salut, Pilar Juste, qui va posar damunt la taula la històrica reivindicació d’un nou hospital per al Garraf que permeti adequar els serveis i les infraestructures sanitàries de la comarca a l’augment poblacional dels darrers anys.

 • Línia Verda

  L'Ajuntament presenta l’aplicació mòbil Línia Verda per comunicar incidències a la via pública

  4 de febrer de 2021

  La ciutadania de Cubelles disposa d’una nova eina per relacionar-se amb l’Ajuntament i comunicar incidències: l’aplicació mòbil i la web Línia Verda Cubelles. El recurs tecnològic ha estat presentat aquest dijous dia 4 de febrer per l’alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor d’Espai urbà, Josep Maria Hugué, juntament amb els responsables del Servei Municipal d’Obres. A partir d'ara, doncs, la població podrà notificar incidents a la via pública accedir a través de l’aplicació...

 • Gossera Cubelles 1

  Executada la sentència judicial que ordena el cessament per activitat no permesa de la gossera

  20 de gener de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles, Mossos d’Esquadra, Policia local i el Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil han procedit aquest dimecres dia 20 de gener a l’execució de la sentència judicial que ordena el cessament de l’activitat de la gossera per no disposar de la llicència pertinent. Un cop desallotjades les instal·lacions mercès a la bona predisposició del representant de la propietat, els animals que encara romanien al recinte han estat traslladats a un refugi...

 • SOREA passa a AGBAR

  SOREA passa a dir-se AGBAR com a conseqüència d'una integració empresarial

  4 de gener de 2021

  A partir de l'1 de gener del 2021 la companyia d'aigües SOREA queda integrada plenament al grup empresarial del que forma part i n'adoptarà el nom, passant-se a dir AGBAR. Aquesta nova denominació de l'empresa que presta el servei d'aigua potable al municipi de Cubelles, entre d'altres, no implicarà el canvi dels números d'atenció telefònica:
  Atenció comercial al 934 953 540 Reclamacions al 900 405 070 Avaries al 900 304 070.  
  L'oficina d'atenció a l'usuari, situada al carrer Sumella...

 • Campanya animals companyia

  Cubelles endega una campanya de civisme envers els animals de companyia

  23 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Medi Ambient i amb la coordinació del departament de Comunicació, ha posat en marxa una campanya de civisme enfocada als animals de companyia. L’acció s’emmarca dins de la campanya A Cubelles, ens movem per tot un món, que té per objectiu difondre comportaments cívics al municipi.

 • Prevenció incendis Mas Trader II

  L’Ajuntament engega la redacció d'un pla de prevenció d’incendis forestals

  12 de desembre de 2020

  La regidoria de Medi ambient ha iniciat els treballs de prevenció d’incendis forestals a les parcel·les urbanes interiors de titularitat municipal del segon sector de Mas Trader. Les feines estan supervisades per un enginyer forestal i l’empresa Entrearbres.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023