Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Garraf sona 2022

  La Verema i el Cubelles Noir al calendari 'Garraf sona'

  8 d'abril de 2022

  El passat 5 d'abril es va presentar el Garraf sona, el calendari de festivals de la comarca que impulsa l'agència Node amb el suport de la Diputació de Barcelona. Representants d'una vintena de festivals es van aplegar a la discoteca vilanovina La Daurada per celebrar la tornada de l'activitat. En representació de Cubelles hi va assistir la regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, i el president de l'associació Cubelles Noir, Xavier Borrell.

 • Reunió fundació sales

  L’Ajuntament projecta la construcció de 150 pisos de lloguer social a la zona de la Mota de Sant Pere

  21 de març de 2022

  El departament d’Habitatge, depenent de la regidoria de Benestar social, està ultimant els detalls de la construcció de 150 pisos de lloguer social. La regidora Alexandra Corvillo ha explicat que “la primera fase contemplarà la construcció de 56 pisos en règim de lloguer i les obres podrien començar a finals del present 2022”.

 • Imatge pressupostos participatius 2023

  Obertes les inscripcions a la nova plataforma de participació ciutadana Cubelles Participa 311

  9 de febrer de 2022

  La regidoria de Participació ciutadana ha obert el període d’alta a la nova plataforma Participa Cubelles 311, a través de la qual es portarà a terme tot el procés participatiu dels pressupostos de 2023.

 • Tasta Cubelles. Guia restauració

  La guia Tasta Cubelles 2022 agrupa tota l’oferta gastronòmica de Cubelles

  1 de febrer de 2022

  La ciutadania i els visitants de Cubelles ja disposen d’una nova eina per tal de conèixer l’oferta gastronòmica del municipi. La regidoria de turisme, comerç i fires, al capdavant de la qual està la regidora Trini Vicente, ha presentat aquest dimarts 1 de febrer la guia Tasta Cubelles 2022. Guia de restauració amb la presència de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i Àlex Vilches, de La Vermuteria La Festa.

 • Platja de la Mota

  El Govern renova la concessió del servei de megafonia de les platges

  28 de gener de 2022

  La regidoria de Comunicació ha prorrogat el contracte de lloguer del sistema de megafonia de les platges de Cubelles per al proper estiu 2022 amb l’empresa ADTEL Sistemas de Telecomunicación SL per un import total de 10.381,80€.

 • Cubelles des de l'aire_2021 (minimafilms)

  L’Ajuntament aposta decididament per polítiques que facilitin l’accés a l’habitatge social i assequible

  28 de gener de 2022

  El ple de l’Ajuntament de Cubelles, a proposta de la regidoria de Benestar social que té les competències en matèria d’habitatge, ha aprovat declarar el municipi com a àrea de mercat tens. Aquesta declaració, un cop la Generalitat de Catalunya l’aprovi, suposarà poder contenir el preu de l’habitatge de lloguer i facilitar així l’accés a les famílies que ho requereixin. La declaració es va aprovar amb els quinze favorables dels grups del govern (UC-11, ERC, CECP i CUP), PSC i...

 • Campanya animals companyia

  Cubelles endega una campanya de civisme envers els animals de companyia

  23 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Medi Ambient i amb la coordinació del departament de Comunicació, ha posat en marxa una campanya de civisme enfocada als animals de companyia. L’acció s’emmarca dins de la campanya A Cubelles, ens movem per tot un món, que té per objectiu difondre comportaments cívics al municipi.

 • Prevenció incendis Mas Trader II

  L’Ajuntament engega la redacció d'un pla de prevenció d’incendis forestals

  12 de desembre de 2020

  La regidoria de Medi ambient ha iniciat els treballs de prevenció d’incendis forestals a les parcel·les urbanes interiors de titularitat municipal del segon sector de Mas Trader. Les feines estan supervisades per un enginyer forestal i l’empresa Entrearbres.

 • Consell alcaldies desembre 2020 (2)

  Les alcaldesses del Garraf analitzen les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia

  11 de desembre de 2020

  El darrer Consell d’Alcaldies del Garraf de l’any, celebrat el 9 de desembre a la seu del Consell Comarcal, ha analitzat conjuntament la situació social i econòmica arran de la pandèmia. La sessió ha comptat amb la participació de l'Alcaldessa Rosa Fonoll a més d’Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta de l'ens comarcal; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella i Carme Almirall,...

 • Curs servei acollida CCGarraf

  Tretze persones de Cubelles obtenen el certificat de Coneixement de la societat i la cultura catalana

  10 de desembre de 2020

  El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Garraf ha organitzat novament el Curs de coneixements de la societat i la cultura catalana amb la finalitat de promoure l'autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades, i per fomentar la igualtat d'oportunitats entre la ciutadania. Entre l'alumnat que enguany han obtingut el certificat hi ha tretze persones de Cubelles i quatre d'Olivella de diferents nacionalitats com Colòmbia, Argentina, Xile, Veneçuela, Senegal,...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023