Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • 28M dia de la salut de les dones

  Valoració molt positiva de l'acte conjunt de commemoració del dia de la salut de la dona

  2 de juny de 2022

  La regidora de Polítiques d'Igualtat, Pilar Juste, ha fet una valoració "molt positiva" de la commemoració del 28M dia internacional d’acció per a la salut de les dones, que s'ha realitzat aquest cap de setmana de forma conjunta entre els municipis de Cubelles, Canyelles i Olivella i amb la participació del SIAD. En el decurs de la cloenda, en la que també va participar l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, es va llegir el manifest de la jornada (que s'inclou més avall).

 • 30 plus 2022

  El programa d'inserció laboral 30 Plus ha ocupat a una dotzena de persones a Cubelles

  30 de maig de 2022

  Un total de 12 cubellencs i cubellenques han accedit al mercat laboral a través del programa d'inserció 30 Plus, que coordina el Consell Comarcal del Garraf a la nostra vila, a més de Sant Pere de Ribes, Sitges, Canyelles i Olivella. En total, l'organisme comarcal ha aconseguit que un tota de 35 persones de la comarca se'n beneficiïn d'aquest projecte finançat pel SOC, que ha aportat al Garraf prop d'1,2 milions d'euros i ha permès ocupar a 215 persones des del 2016.

 • tapa claveguera

  L'Ajuntament de Cubelles reforça el control de rosegadors amb els dispositius SMART d'Anticimex

  30 de maig de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha reforçat l'aposta pels dispositius SMART d'Anticimex, companyia especialitzada en control de plagues i sanitat ambiental, per prevenir i controlar l'aparició de rosegadors i, així, minimitzar l'impacte i els riscos que aquestes espècies poden ocasionar a la població. Després d'implantar amb èxit tres dispositius SMART per a clavegueram el 2020, el Consistori ha optat aquest any per la instal·lació de tres dispositius més, convertint-se en un dels ajuntaments...

 • Dispensador de piles

  L’Ajuntament i ECOPIL despleguen contenidors de piles i bateries pel municipi

  25 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i Ecopil han signat un conveni per a la recollida de piles i bateries al municipi, pel qual s’instal·laran diversos contenidors. De moment ja estan operatius quatre (pl. de Melcior Güell, av. de Catalunya, pl. de la Vila i pl. de Pere IV) a la via pública i dos més petits al Centre Social Joan Roig i Piera i a la Policia Local.

 • sala d'activitats Centre social JRP

  L’Ajuntament cedirà un espai al Centre Social per als joves

  18 de maig de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha habilitat la sala d’activitats del Centre Social Joan Roig i Piera com a espai d’oci per als joves de Cubelles. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor de Joventut, Narcís Pineda, es van reunir recentment amb un grup de joves per escoltar les seves demandes, entre d’altres coses, un espai d’oci. L’Ajuntament ha fet les gestions per disposar d’un responsable que s’encarregarà de l’obertura de l’espai i de la supervisió de l’activitat tots els...

 • Preoner Cubelles 2022

  Xavier Toscano, nou pregoner de Cubelles 2022

  16 de maig de 2022

  La Comissió de Festes ha escollit a en Xavier Toscano i Granell com a pregoner de la Festa Major de Cubelles 2022, que tindrà lloc el proper 14 d’agost als Jardins de Can Travé. L’Alcaldessa i la regidora de Festes, Rosa Fonoll i Esther Soler, li van comunicar per sorpresa el divendres a la tarda mentre es trobava amb amics i familiars.

 • Platja Llarga

  Cubelles segueix apostant per la sostenibilitat mitjançant els distintius pel compromís per la qualitat Biosphere

  3 de maig de 2022

  Cubelles ha rebut set distintius de compromís per la qualitat Biosphere en l’acte que es va celebrar el passat 29 d’abril al Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú per reconèixer les empreses i entitats del Garraf que treballen anualment per implantar pràctiques respectuoses en l’àmbit ambiental, econòmic i sociocultural. L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va encapçalar la delegació cubellenca de serveis i empreses municipals.

 • Draga port VNG

  Ports de la Generalitat aportarà més de 8.000m3 de sorra a la platja Llarga

  28 d'abril de 2022

  L’empresa pública Ports de la Generalitat va començar dilluns, 25 d’abril, les obres per recuperar el calat de la bocana i el canal d’accés del port de Vilanova i la Geltrú. Dels gairebé 40.000 m3 de sorra que es recuperaran, 8.000m3 es dipositaran a la platja Llarga de Cubelles per tal de tractar de recuperar part de la que la mateixa dinàmica del litoral fa que es mobilitzi amb els temporals i es desplaci a zones arrecerades com les bocanes dels ports.
   
  L'actuació està controlada...

 • Signatura conveni Cohabitac

  L’Ajuntament i COHABITAC signen el conveni per construir habitatges de lloguer social

  26 d'abril de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i la coordinadora de fundacions d’habitatge social COHABITAC van formalitzar el passat 22 d’abril el conveni aprovat en el ple extraordinari del passat febrer. L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el president de la coordinadora, Pere Esteve, van signar l’acord pel qual s’ha d’executar la construcció de pisos de lloguer social en el terreny destinat al' habitatge dotacional ubicat a l’avinguda Onze de Setembre, entre avinguda del Prat i el carrer de Rovira i Virgili....

 • Façana biblioteca

  L’Ajuntament aprova la modificació de la urbanització de la plaça de l’Atzavara i l’entorn de la nova seu de la biblioteca

  22 d'abril de 2022

  La Junta de govern Local va aprovar el passat 12 de març l’actualització del projecte de reurbanització de l’entorn de la nova biblioteca, que va rebre el nom de plaça de l’Atzavara en un recent plenari municipal. El projecte té un pressupost d’execució de 466.745,67 € i ha estat redactat per l’empresa UTE op | team + benedito.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023