Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Contenidors residus 22

  Fins al 15 de setembre es posa en marxa un servei de recollida de cartró comercial porta a porta

  21 de juny de 2022

  La regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa, fins al 15 de setembre, un servei de recollida porta a porta del cartró comercial per tal que no se saturin els contenidors blaus de reciclatge i evitar la problemàtica dels abocaments de gran volum de cartró a la via pública al voltant dels contenidors durant el període estival. Durant aquests dies s’està informant als comerços i empreses sobre el funcionament del mateix.

 • Pla d'asfaltat i accessibilitat

  Comencen les obres de la fase 1 del pla de millora de la via pública i l'accessibilitat

  17 de juny de 2022

  El 13 de juny van començar les obres de la primera fase del Pla de millora de la via pública i l'accessibilitat, que coordina la regidoria d'Espai Públic. L'actuació arrenca amb l'obra civil del carrer d'Ausiàs March i passeig de Narcís Bardají i s'anirà desenvolupant al llarg dels carrers més necessitats de manteniment de la zona del Bardají (Poeta Cabanyes, Molí de Baix, Antoni Gaudí, Ausiàs March, dr. Flèming, pg. Narcís Bardají, Charlie Rivel, Paris i pg. Fluvial), nucli antic...

 • Zona blava

  El 16 de juny entra en funcionament el servei d’estacionament regulat a les platges de Cubelles

  16 de juny de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i l’empresa EYSA han posat en marxa a partir del 16 de juny el servei d’estacionament regulat, popularment conegut com la zona blava. Durant els primers dies s’anirà posant en funcionament tot el servei i resolent les possibles incidències de la posada en marxa de qualsevol sistema d’estacionament regulat, amb la voluntat de donar el millor servei a la ciutadania. També s’anirà reparant els parquímetres que han estat objecte de vandalisme.

 • Mercat d'estiu

  El 17 de juny comencen els mercats d'estiu

  16 de juny de 2022

  El calendari de mercats estivals de Cubelles arrenca el cap de setmana del 17 i 18 de juny. Divendres el mercat estarà ubicat al matí en el seu punt habitual, la plaça del Mercat (entre els carrers Nou i Raval del Torrent), mentre que dissabte a la tarda estarà al passeig Marítim amb una vintena de parades de diferents productes com fruita i verdura de proximitat de Cubelles, embotits, roba, calçat i altres tipus de productes més vinculats a l’estiu.

 • Deixalleriaweb

  Aquest mes de juny comença la remodelació de la Deixalleria municipal

  15 de juny de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles i la Mancomunitat Penedès-Garraf, que té encomanada la gestió dels residus a Cubelles, iniciaran les obres de remodelació i ampliació de la Deixalleria municipal el proper 27 de juny. Prèviament, el 22 de juny, les instal·lacions romandran tancades al públic pel trasllat dels contenidors al nou emplaçament provisional al costat mateix de l'actual Deixalleria.

 • Platja Llarga

  El 15 de juny arrenca oficialment la temporada de platges

  15 de juny de 2022

  La regidoria de Medi Ambient té gairebé tot a punt perquè aquest dimecres, 15 de juny, arrenqui oficialment la temporada de bany a les platges de Cubelles. A banda dels serveis de salvament, que per segon any realitzarà Servitur Salvament SL que va rebre una valoració molt positiva per les persones usuàries l’estiu passat, enguany s’ha avançat la instal·lació de la major part de les dutxes, passarel·les i lavabos al llarg dels prop de quatre quilòmetres de platja del municipi.

 • CAP Cubelles

  L’Ajuntament demana a Salut millores en els serveis sanitaris

  15 de juny de 2022

  L’Alcaldessa i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Cubelles, Rosa Fonoll i Pilar Juste, es van reunir la setmana passada amb el director del sector sanitari Alt Penedès – Garraf de CATSALUT, per a traslladar-li diverses peticions que afecten al nostre centre d’atenció primària.

 • Campanya calor

  Torna a activar-se el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor

  8 de juny de 2022

  Fins al 30 de setembre, el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials, han posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS).

 • 3_plaques fotovoltaiques.jpg

  Noves convocatòries d’ajuts per a la millora de l’eficiència energètica

  8 de juny de 2022

  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert tres convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació, enfocats a la millora de l’eficiència energètica. Són tres programes, destinats a les actuacions d'edificis, d'habitatges i a l'elaboració de documentació tècnica (Llibre de l'edifici i redacció de projectes de rehabilitació energètica).  Aquests ajuts formen part del fons Next Generation de la Unió Europea que busca contribuir a l’eficiència energètica i a la lluita contra...

 • Garraf cuidadora

  El Garraf es posiciona com a comarca capdavantera en les cures i l’atenció a les persones

  3 de juny de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles es va sumar la setmana passada a la presentació de Garraf, comarca cuidadora, un projecte col·lectiu que aplega, per primera vegada, administracions, universitats, entitats i agents socials i econòmics, i que converteix les cures en un dels eixos centrals del desenvolupament comarcal. La regidora de Benestar Social, Gent Gran, Recursos Humans i Patrimoni, Alexandra Corvillo, i l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, van prendre-hi part. 
   
  Aquest projecte representa...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023