Cubelles celebra la 33a Setmana Cultural

27 de març de 2007Una de les novetats és la celebració de la commemoració del quinzè aniversari de l´agermanament Arles de Tec - CubellesLa 33a Setmana Cultural de Cubelles comença el proper dilluns i es perllongarà fins al 5 de maig. Les activitats començaran amb una exposició de ventalls de l’artista Xesca Calaf, que es podrà visitar del 2 al 28 d’abril al Centre Social. Paral·lelament també es faran uns tallers de ventalls gratuïts, en horari de tarda, els dies 18 i 19, i el 25 i 26, al Centre Social.

Els actes seguiran amb la mostra fotogràfica Memorial Salvador Fonoll, a càrrec d’Antoni Pineda, i que es podrà veure del 7 al 22 d’abril a la Sala d’Exposicions de la Rectoria. L’acte està organitzat conjuntament entre el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell i el Cor l’Espiga de Cubelles. L’exposició fotogràfica, que s’inaugurarà el proper 7 d’abril a les set de la tarda, es podrà visitar els dissabtes, de 7 a 9 del vespre, i diumenges de 12 a 2 del migdia.

Per altra banda, cal destacar la visita del municipi d’Arles de Tec en motiu dels 15 anys d’agermanament d’Arles-Cubelles. Els arlesencs participaran d’una visita guiada pel municipi i d’un dinar popular de germanor que serà amenitzat amb l’actuació de l’esbart dansaire Sant Martí.

Un any més l’emissora municipal portarà a terme el lliurament de premis del XI Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari, que aquest any també incorpora la presentació del 3er Recull de Contes i Narració Breu 2004/2006. Un dels actes destacats serà el concert- presentació del dis compacte Vivim en el barreig i la mixtura, homenatge a Víctor Alari, que es portarà a terme el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. Una jornada que vindrà acompanyada durant tot el dia de parades de libres i roses al centre.

Entre les novetats de la Setmana Cultural està la instal·lació, davant de la biblioteca municipal, d’una ludoteca mòbil amb jocs de gegants i tallers. Per la seva banda, el Grup de Teatre del Casal de Cultura farà el 28 d’abril a l’església, una lectura dramatitzada, titulada El tren de la poesia.

En quant al concert de la Setmana Cultural, enguany es farà el 21 d’abril amb Los Manolos i Gertrudis. L’acte organitzat pel Cubell i el Peix Agulla es farà a la sala la Mota.

Entre els actes tradicionals, el 22 d’abril es farà la IX Trobada de Puntaires i la jornada de portes obertes al museu Charlie Rivel. Mentre que el 27 d’abril es presentarà el guanyador de la Beca d’Investigació Local 2007. També s’organitzen diverses jornades de l’Hora del Conte pels alumnes del CEIP Josep Andreu Charlie Rivel i pel Vora del Mar i que aniran a càrrec de Jordina Biosca.

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023