A les 11.00hores - Visita guiada patrimoni cubellenc

castell 3

A les 11.00hores - Visita guiada patrimoni cubellenc

 

Estàs a punt d'inscriu-te a la visita de dissabte, 14 d'octubre, a les 11.00hores.

 

A les 11.00h - Visita guiada a l'Exposició d'en Charlie Rivel i Paulina Schumann, la planta noble del castell i Ruta pel nucli antic, finalitza als Safareigs Municipals. En aquesta activitat es registraran imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal.

 

Visita gratuïta per a conèixer el patrimoni cubellenc que organitzem en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2023.
Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.


Places limitades cal inscripció prèvia a: www.cubelles.cat - per més informació per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat
Visita organitzada per l'Ajuntament de Cubelles


  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023