Visita guiada amb toc de Paulina - a les 11:00h

A les 11:00hores - Visita guiada a cubelles amb toc de Paulina

Dia: Dissabte, 19 de juny de 2021

Hora: a les 11:00h

Punt de Trobada: plaça del Castell de Cubelles

Aforament limitat (Inscripció prèvia).

 

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel us convida a fer un tomb per Cubelles, sota el lemaPetjades d’història per Cubelles amb toc de Paulina. Una passejada pels carrers del nucli antic, on descobrireu diversos elements destacats en el patrimoni cubellenc. Finalitzem al recorregut entrant als safareigs municipals.

 

 

Horari

De 11:00 a 12:00 h.

Preu

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

 

Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.

  

Places limitades cal inscripció prèvia a: www.cubelles.cat - per més informació per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat

Visita organitzada per l'Ajuntament de Cubelles.


  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023