Visita guiada amb toc de Paulina - A les 12h

A les 12hores - Visita guiada a cubelles amb toc de Paulina

 

No us perdeu les visites guiades per Cubelles amb toc de Circ!! Visites a l'aire lliure pel centre de Cubelles!!

Informa’t a  charlierivel@cubelles.cat i a l'espai de l’agenda. Diversos dissabtes i diumenges t'oferim visites per a gaudir del patrimoni cubellenc.

 

A les 12 del migdia l’exposició ofereix una passejada guiada pel nucli antic de Cubelles, sota el lema “Petjades d’història per Cubelles amb toc de Paulina”. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

 

Dia: Dissabte, 27 de març de 2021

Hora: a les 12:00h

Punt de Trobada: plaça del Castell de Cubelles

INCRIU-TE: Visita guiada amb toc de Paulina

 

Aforament limitat (Inscripció prèvia).

 

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel us convida a fer un tomb per Cubelles, sota el lema “Petjades d’història per Cubelles amb toc de Paulina”. Una passejada pels carrers del nucli antic, on descobrireu diversos elements destacats en el patrimoni cubellenc. Finalitzem al recorregut entrant als safareigs municipals.

 

Apta per a tots els públics. Té una durada d’1 hora.

Per a més informació contacteu per correu electrònic (charlierivel@cubelles.cat).

 

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del castell, 1. Cubelles

Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat

Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

 

Horari

De 12 a 13 h.

Preu

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

  

Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.

 

Places limitades cal inscripció prèvia a: www.cubelles.cat - per més informació per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat

Visita organitzada per l'Ajuntament de Cubelles.


  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023