Ràdio Cubelles debat l’autenticitat del xató

26 de gener de 2006



L’emissora municipal va traslladar els estudis al centre social, on va es va enregistrar el programa, que es va emetre al magazine Denominació d’origen, el mateix dijous a les dotze del migdiaRàdio Cubelles va oferir dijous al matí un debat sobre el Xató. Hi van participar: Baltasar Julià del Gremi d’Hoteleria del Baix Penedès i gerent del Restaurant el Molí del Vendrell; Salvador Blanch, membre de la Junta del Gremi Comarcal d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i restaurador del restaurant La Vinya de Vilafranca; Ruben Rodríguez, tècnic del Patronat de Turisme de Calafell; Xavier Mestres, gerent del Restaurant l’Avi Pau; Tina Ratés, directora del centre de Promoció Econòmica i Formació Can Puig; i Montserrat Mestres, membre de l’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles i gerent del Restaurant Poliesportiu.

El programa es va enregistrar dijous a les deu del matí al centre social, envoltats de les exposicions de Cartells dels diferents concursos organitzats pel departament de Cultura i del Concurs de Logos de Ràdio Cubelles.

Els participants van parlar van estar d’acord en què les polèmiques existents sobre la salsa del xató entre els municipis de la Ruta del Xató són bones ja que serveixen per donar a conèixer el producte.
També creuen que és bo que hi hagi diversitat en les salses de xató, sempre que es faci amb qualitat. I diuen que cal seguir treballant conjuntament per tirar endavant noves propostes comarcals, introduint nous plats i cercant noves maneres de promocionar cadascuna de les localitats.

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023