Festes municipals

Cubelles disposa d'un extens programa d'activitats festives repartides al llarg de tot l'any. Les festes majors se celebren a l'estiu, al voltant de Sant Abdó i Sant Senén (30 de juliol) i de la Mare de Déu d'Agost (15 d'agost).

 

A més, dins del calendari festiu, són destacables la celebració de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, de la Setmana Cultural (23 d'abril), de la Festa Jove (juliol) o de la Festa de la Verema (setembre) que tanca els actes festius de l'estiu cubellenc.

 • Cartell_10a Mostra.jpg

  2022 10a Mostra de Pallassos i Pallasses

  Juny


  30 de maig. 11.00 h. La Menuda i en Pau el Gegant de la Cia. Pengim Penjam 31 de maig. 11.00 h. Here we go! de la Cia. Guga&Silvia 1 de juny 12.30 h. Here we go! de la Cia. Guga&Silvia 2 de juny. 12.30 h. Postcard de la Cia .Txema Muñoz 3 de juny. 10.30 h. La Different Orquestra de la Cia Always Drinking Marching Band 20.00 h. Post clàssic de la Cia Tortell Poltrona. Reserva la teva localitat a Entrapolis. 4 de juny. 18.00 h. Filli buster de la Cia. Mortelo&Manzani. Reserva...

 • Cartell XXXII Festa de la bicicleta

  2022 Festa de la bicicleta

  Juny

  Passejada popular no competitiva que es disputa pels carrers de Cubelles adreçada a un públic familiar.
   
  La festa té una trajectòria de 32 anys i es complementa amb activitats infantils i sortejos de bicicletes i material esportiu.

 • Cartell setmana cultural 2022

  2022 48a Setmana Cultural

  Abril


   
   
  EXPOSICIONS
  De l’1 al 15 d’abril, al Centre Social Joan Roig i Piera, exposició fotogràfica A peu de tanca realitzada per Antonio Sempere i organitzada per Cubelles Acull i la plataforma Stop Mare Mortum, amb la col·laboració de
  l’Ajuntament de Cubelles.

  Del 22 al 29 d’abril, al Centre Social Joan Roig i Piera, exposició fotogràfica 25 anys sense Fronteres. Organitza Ajuntament de Cubelles.

 • Cubelles medieval

  2022 Fira Medieval

  Abril


   
  Durant tota la fira el visitants podran gaudir:
  Campament medieval (Plaça del Castell) Demostració d’oficis (Plaça del Castell i en el recorregut del mercat)  Mercat àrab (Plaça de la Vila) Música i personatges medievals (Xarop de Canya, Toniton i La Quinta Forca) Atraccions infantils Jocs gegants i escola de cavallers per a la canalla Zona  gastronòmica Visites guiades al Castell de Cubelles i al Charlie Carpa Kids&Us: Taller fes la teva rosa en àngles!!! Troba el drac...

 • Carnaval 2022

  2022 Carnaval

  Febrer

  PROGRAMA D’ACTES
   
  DIJOUS, 24 DE FEBRER
   
  A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, lectura del sermó de S.M. Carnestoltes i les seves concubines.
   
  DISSABTE, 26 DE FEBRER
   
  A les 18.30 h., inici de la cercavila del Carnaval per la rambla de Pau Casals, passeig Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. de Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

 • Logo Cubelles tot un món 2016
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023