Festes municipals

Cubelles disposa d'un extens programa d'activitats festives repartides al llarg de tot l'any. Les festes majors se celebren a l'estiu, al voltant de Sant Abdó i Sant Senén (30 de juliol) i de la Mare de Déu d'Agost (15 d'agost).

 

A més, dins del calendari festiu, són destacables la celebració de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, de la Setmana Cultural (23 d'abril), de la Festa Jove (juliol) o de la Festa de la Verema (setembre) que tanca els actes festius de l'estiu cubellenc.

 • Cartell Festa Jove 2014

  2014 Festa Jove

  Juliol

  La regidoria de Joventut i les entitats juvenils del municipi organitzen una sèrie d'activitats esportives, culturals i de lleure.
   
  NOM ACTE PEL PROGRAMA
  RAPTATS
  DIA
  Divendres 11 DE JULIOL
  HORA
  A les 18:00
  LLOC
  plaça del Centre Social
   
  DESCRIPCIÓ
   
  Micro lliure
  Concerts amb:
  Doble Sentimiento 
  Alan
  Loïc
  Batalles amb premi i seguim concerts:
  Rima Alternativa + Eric
  Rapvivoros
  Gratuït.

 • Cartell Verema 2014

  2014 Festa de la Verema

  Setembre

  La Festa de la Verema és la cloenda oficiosa de la temporada estival a Cubelles. Vol ser un homenatge al món de la pagesia del municipi, tant important en el desenvolupament econòmics i social de la Vila al llarg de la història.

 • Cartell Diada 2014

  2014 Diada Nacional de Catalunya

  Setembre

  Acte protocol·lari de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, l'Onze de Setmebre.
   
  Els actes tradicionals són l'ofrena floral al monument "El Geni i la Froça bruta", d'Anselm Cabús, ubicada a la plaça de l'Església, i la hissada de la Senyera fins dalt del Campanar de l'església de Santa Maria de Cubelles.

 • Xató de Cubelles

  2014 Xatonada Popular

  Gener

  Per promocionar un dels plats típics de la Vila, el xató, Cubelles celebra cada any una jornada festiva al voltant d'aquest plat que barreja els ingredients de la terra i de la mar.

 • Logo Cubelles tot un món 2016
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023