Visita guiada a les12 hores al Jaciment de la Mota

A les 12hores - Visita guiada al Jaciment Arqueològic de la Mota de Sant Pere

 

El mes de desembre de 2018, es van descobrir les restes d’un antic poblat ibèric sota l’espai de la Mota de Sant Pere. Aquesta és una oportunitat única per a realitzar una visita de la mà de la cooperativa Arqueovitis, els arqueòlegs encarregats de realitzar les excavacions i especialistes en el món ibèric.

 

Data activitat: Diumenge, 25 d'abril de 2021 a les 12 hores

Punt de trobada: Mota de Sant Pere (Av. Jaume I, 20). Entrada principal

Hora: 12hores. Durada aproximada: 1hora aproximadament.

Places limitades. Activitat gratuïta. 

 

Estàs a punt d'inscriu-te a la visita de diumenge, 25 d'abril, a les 12hores. En aquesta activitat es registraran imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal.

 

Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.

  

Places limitades cal inscripció prèvia a: www.cubelles.cat - per més informació per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat

Visita organitzada per l'Ajuntament de Cubelles, amb l'intervenció de Arqueovitis.


  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023