Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • Aigua.jpg

  L’Ajuntament fa una crida a reduir l’aigua virtual, una petjada invisible

  21 de maig de 2024

  Davant l’actual context d’excepcionalitat per sequera que viu Cubelles, l’Ajuntament demana a la ciutadania intentar reduir el consum d’aigua virtual, que és el volum total d’aigua dolça utilitzada per a la fabricació de productes o serveis. Aquesta despesa d’aigua implica tot el cicle de vida del producte, és a dir, des que s’extreu del medi natural fins que esdevé un residu. Encara que no ho sembli, tot el que usem diàriament té un consum d’aigua directe o indirecte. Els...

 • 2024 Dia internacional d'Acció per a la Salut de les DONES (1080 × 1080 px).jpg

  Cubelles commemora el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones amb un programa d’activitats esportives i lúdiques

  21 de maig de 2024

  Cubelles commemora el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones amb un ventall d’activitats esportives i lúdiques que tindran lloc el divendres 31 de maig al poliesportiu municipal i que s'han organitzat conjuntament des de la Comissió d'Igualtat del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Cubelles i Olivella.

 • Parc nomenclàtor

  La Comissió del Nomenclàtor es reunirà la setmana vinent per validar les més de 40 propostes rebudes

  21 de maig de 2024

  El procés participatiu ‘Nomenclàtor de carrers de Cubelles’ ha rebut un total de 43 propostes. Mitjançant aquesta eina de participació ciutadana, els veïns i les veïnes decidiran el nom de diferents indrets del municipi, començant per l’espai públic situat entre el pg. de Vilanova i els carrers de Josep Mestres, d’Eduard Toldrà i dels Castellers. Els noms proposats podran optar a batejar altres espais, carrers o equipaments del municipi en un futur.

 • Benestar social

  Canvi d’ubicació temporal de Serveis Socials

  20 de maig de 2024

  Serveis Socials atendrà, a partir del 27 de maig i fins al 7 de juny, a l’edifici del Casal de la Gent Gran (Passeig Narcís Bardají, 3). El canvi temporal d’ubicació respon als treballs de manteniment que s’estan duent a terme a l’edifici de Serveis Socials, i que impossibiliten realitzar l’atenció normalitzada durant dues setmanes.

 • reunio HPO.jpeg

  L’experiència en la promoció d’habitatge social de Cubelles serveix d’exemple a altres municipis

  17 de maig de 2024

  L’Ajuntament de Cubelles ha estat convidat per la Diputació de Barcelona a parlar sobre  la seva experiència en el procés de promoció dels 124 pisos de lloguer social que s’estan construint. Ha estat en el marc d’una jornada d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en l’àmbit del dret a l’habitatge celebrada divendres passat, i dirigida principalment al personal tècnic d’altres ajuntaments.

 • Setmana de la Natura_CCG.jpg

  Cubelles commemora la Setmana de la Natura amb una visita a la desembocadura del Foix

  17 de maig de 2024

  El Consell Comarcal del Garraf se suma a la commemoració de la Setmana de la Natura amb una activitat dinamitzada pel Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf en coordinació amb l’Ajuntament.

 • Façana nova de l'Ajuntament

  El Ple ordinari del mes de maig tindrà lloc dimarts que ve

  17 de maig de 2024

  El Ple municipal de Cubelles celebra la sessió plenària de caràcter ordinari el proper 21 de maig, a partir de les 19.00 hores, a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. 
   
  L’orde del dia es pot consultar en aquest enllaç al web municipal.
   
  La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles, Canal Blau Televisió i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles, com és habitual.

 • 2.jpg

  Cubelles, contra la LGTBIfòbia

  16 de maig de 2024

  Cubelles commemora, el proper divendres, 17 de maig, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. A partir de les 9 del matí, hi haurà instal·lada una carpa informativa al mercat, amb l’objectiu de conscienciar sobre l'homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat, és a dir, l’odi o aversió cap a les persones que pertanyen al col·lectiu LGTBI. En aquest punt informatiu i al llarg del matí, està previst també celebrar una activitat d’elaboració d’una...

 • reunió bases 1.jpeg

  L’Ajuntament treballa en els requisits d'accés als habitatges de protecció oficial

  15 de maig de 2024

  Les fundacions Salas i Nou Lloc, encarregades de la construcció dels habitatges i de la posterior gestió dels lloguers, treballen actualment, en coordinació amb l’Ajuntament de Cubelles, en l’elaboració de les bases que marcaran els requisits per accedir a algun dels 124 pisos de protecció oficial que s’estan construint actualment a la zona de La Mota.

 • Conservacio_roureda_1.jpeg

  Arba Litoral promou la recuperació de la roureda litoral durant la Setmana de la Natura

  15 de maig de 2024

  En el marc de la Setmana de la Natura, Arba Litoral ha organitzat dues activitats obertes a la ciutadania per a la recuperació de la roureda litoral, una comunitat vegetal molt amenaçada a la comarca del Garraf i considerada de conservació prioritària per la Unió Europea.  

  En el marc del conveni entre Arba Litoral i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) pel projecte de custòdia fluvial ‘El corredor ecològic del Foix’, que té per objectiu connectar els espais naturals de la muntanya...

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023