Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • CETS_1.jpg

  Cubelles participa en el 9è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible

  12 de juliol de 2024

  Cubelles ha participat aquesta setmana en el 9è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que ha tingut lloc a l'Hospital de Cervelló, a Olesa de Bonesvalls. Han assistit en aquesta trobada una trentena de persones, entre àmbit públic i privat, dels parcs del Foix, del Garraf i d’Olèrdola. Per part de Cubelles, hi han intervingut l’Oficina Municipal de Turisme, Finques Ferrer i Descoberta amb Mas d’en Pedro.

 • Ple_ 21052024.jpeg

  El pròxim 16 de juliol se celebra el ple ordinari

  12 de juliol de 2024

  El Ple municipal de Cubelles celebra la sessió plenària de caràcter ordinari el proper 16 de juliol, a partir de les 19.00 hores, a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. 

  Entre els punts més destacats de l’ordre del dia hi ha la proposta d’aprovació del Pla Local d’Habitatge de Cubelles. La resta de punts a tractar es poden consultar en aquest enllaç al web municipal.

 • Meduses.jpg

  L’Ajuntament alerta sobre les diferents meduses que es poden trobar a la costa aquest estiu

  11 de juliol de 2024

  La regidoria de Medi Ambient i Benestar animal fa una crida per prevenir les picades de meduses alertant sobre les cinc espècies més habituals al litoral català aquest estiu.

 • Recollida roba usada Humana

  La gestió del residu tèxtil recupera més de 13 tones de roba usada a Cubelles al primer semestre

  10 de juliol de 2024

  Més de 36.000 peces de roba s’han recuperat a Cubelles al primer semestre i han pogut tenir una segona vida. És el balanç que fa Humana Fundación Pueblo para Pueblo del servei de recollida selectiva de roba al municipi. De la gestió d’aquest residu es deriven beneficis ambientals (81 tones de CO2 no emeses) i també socials (creació d’ocupació verda, execució de projectes de cooperació al desenvolupament i programes socials a Catalunya).      

  La gestió del tèxtil usat viu...

 • Obres_estacio_1.jpg

  Renfe finalitza les actuacions de millora i adequació de l’exterior de l’estació de Cubelles

  8 de juliol de 2024

  Renfe ha finalitzat les actuacions de millora i adequació de l’exterior de l’estació de Cubelles (línies R2 sud, R13 i R14). En una primera fase, durant tres dies, es va asfaltar l’aparcament i es van pintar les marques de les places de l’estacionament de vehicles. Aquesta actuació ha comportat una inversió de més de 27.000 euros (IVA inclòs).

 • Menjadorescolar.jpeg

  Els infants en situació de vulnerabilitat rebran ajuda per a aliments durant les vacances escolars

  5 de juliol de 2024

  129 infants de Cubelles rebran una ajuda econòmica aquest estiu, destinada a assegurar una alimentació saludable durant les vacances escolars, mentre romanguin tancats els menjadors dels centres educatius. En total, 78 famílies del municipi es veuran beneficiades per aquesta ajuda, que es gestiona a través dels Serveis Socials municipals.

 • agent cívic desembocadura riu Foix

  L’Ajuntament retira una norantena de peixos morts al Foix per una disminució de la salinitat

  5 de juliol de 2024

  L’Ajuntament està acabant de treballar en les tasques de neteja del riu Foix, després que aquesta setmana hagin aparegut una norantena de peixos morts. Hi ha algun punt de difícil accés on encara no s’ha pogut arribar, però s’espera que amb la mobilitat de les aigües els últims peixos puguin ser retirats en breu.

 • foto festa jove presentació.JPG

  Tot a punt per a la Festa Jove

  4 de juliol de 2024

  Cubelles viurà una nova edició de la Festa Jove entre el divendres 12 de juliol i el diumenge 14 de juliol. La regidoria de Joventut, conjuntament amb l’Associació Joves de Cubelles, organitzen un programa d’activitats dirigides als i les joves de la vila que, en aquesta ocasió, comptarà amb concerts, una fira de talent jove (amb parades de roba, piercings, il·lustració i tatoos, entre altres), i algunes novetats com ara la survival zombie de divendres o la sessió de cinema a la fresca...

 • Transhumancia.jpeg

  Un ramat de 120 cabres creua Cubelles en el projecte de recuperació de la transhumància pel camí ramader de Marina

  4 de juliol de 2024

  Un ramat de 120 cabres lleteres de raça murciana-granadines ha creuat Cubelles aquest divendres en l’etapa de Castellet i la Gornal fins a Vilanova i la Geltrú. Daniel Giraldo, pastor transhumant del Baix Camp, ha emprès aquest recorregut en el marc del projecte ‘Camins de vida, transhumància, territori i patrimoni’, impulsat per l’associació Camí ramader de Marina amb l’objectiu de posar en valor l’ofici del pastor, els camins ramaders i la ramaderia extensiva.

 • Premis Batxillerat 2024.JPG

  Claudia Vera del Piccolo i Kaoli Burgos guanyen el Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat i ESO, respectivament

  3 de juliol de 2024

  L’alumna Claudia Vera del Piccolo de l’Institut Cubelles, autora de la recerca Síndrome d’Estocolm: mite o realitat, és la guanyadora dels XIII Premis als Millors Treballs de Batxillerat. El jurat, format per Xavier Baraza, Montse Vila, Mireia López i Jesús Teixidó, ha atorgat el segon i tercer premi, respectivament, als estudiants Unai González per la investigació Desenvolupament d’un videojoc: explorant el món de la programació i el disseny i Aina López pel projecte Els agressors...

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023