Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • Cursos gent gran 2022-4.jpeg

  L’Ajuntament ofereix una quinzena de cursos gratuïts per a la gent gran

  19 de juny de 2024

  L’Ajuntament ha fet pública l’oferta de cursos per a la gent gran, que es realitzaran des de setembre del 2024 fins al juliol del 2025. En total, s’oferiran més d’una quinzena de propostes entre les quals es troben ioga, caminades, gimnàstica, pilates, hort urbà, ball, pintura, memòria, càlcul i raonament, ortografia, reflexions de vida, TIC (ús del mòbil i tecnologia) o patronatge i confecció, entre altres.

 • Mercats estiu.jpg

  Els mercats d'estiu tornen a Cubelles

  17 de juny de 2024

  La regidoria de Promoció Econòmica ha impulsat el retorn dels mercats d’estiu amb la novetat que s’ofereixen dues propostes ben diferents. Visitants i residents podran gaudir enguany del Mercadal d’Estiu i el Summer Market.

 • Colonia_felina_1.jpg

  L’Ajuntament finalitza el trasllat d’una quarantena de gats i clausura la colònia municipal

  17 de juny de 2024

  La regidoria de Medi Ambient i Benestar animal ha finalitzat el trasllat dels 40 gats que des del 2014 es trobaven a la colònia municipal, situada a Les Bassetes. La retirada respon a un requeriment de la secció de Medi Ambient i Urbanisme de la Fiscalia Provincial de Barcelona, que malgrat decretar l'arxivament de les diligències obertes pels Agents Rurals per no observar cap delicte, sí que exigia la clausura de la gatera per l'afectació d'aquesta als ecosistemes i la fauna protegida de Les...

 • Amalio Pérez pregoner

  Amalio Pérez és el nou pregoner de Cubelles 2024

  14 de juny de 2024

  Amalio Pérez Hidaldo, metge de família jubilat després de més de 30 anys de servei a Cubelles, serà l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major 2024. Així li han comunicat personalment l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora de Cultura, Patrimoni i Memòria històrica, Renata Bedós, traslladant-li la proposta de la recentment creada Comissió del Pregó, que va valorar les diferents propostes de les entitats de Cubelles. 

  El doctor Pérez ha rebut la proposta amb...

 • Activitats refugiats 7.jpeg

  Una iniciativa acosta als joves de Cubelles a la vida d’un camp de refugiats

  14 de juny de 2024

  Els 125 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Cubelles i els dos grups de 6è de l’escola Mar i Cel, prop de 170 infants i adolescents en total, han pogut fer aquest matí una aproximació al que suposa viure dins d’un camp de refugiats. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que té per objectiu sensibilitzar sobre les condicions de vida i la situació de milions de persones arreu del món, desplaçades per causa de la guerra, la fam...

 • Expo ODS2.jpeg

  L'Ajuntament fa un pas endavant en la implementació de l'Agenda 2030 i els ODS

  14 de juny de 2024

  Des d'avui divendres i fins al 9 de juliol la Biblioteca Mossèn Joan Avinyó acull una exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Es tracta d'un joc de cubs que es podran veure al vestíbul d'aquest equipament municipal i que contenen informació sobre els disset ODS, objectius de caràcter ambiental, social i econòmic que guien la consecució de l'Agenda 2030.

 • OMIC al CCI.jpg

  L'OMIC atén més de 300 casos l'any 2023 amb un 64,7% de les reclamacions favorables a les persones consumidores

  13 de juny de 2024

  El Servei Públic de Consum de Cubelles va assistir, el passat 6 de juny, als Cercles de Comparació Intermunicipals (CCI), impulsats per la Diputació de Barcelona. Els CCI són una eina adreçada als ens locals per millorar la gestió mitjançant l’anàlisi d’indicadors, comparatives i l'intercanvi d’experiències.

 • Instagram 1080 x 1080px.jpg

  Cubelles es prepara per viure una Festa de la Bicicleta renovada

  13 de juny de 2024

  Aquest divendres s’obren les inscripcions per a la Festa de la Bicicleta de Cubelles, un dels esdeveniments socials i esportius amb més tradició de la vila i que enguany celebra la seva edició número 34. La Festa 2024, que tindrà lloc el proper 29 de juny, incorpora aquest any importants novetats, i és que permet la participació, per primera vegada, de tota classe de transports amb rodes i sense motor, com ara patinets, patins, monopatins, cadires de rodes o longobards, entre altres.

 • Bandera_Blava_2024_1.jpg

  La platja Llarga renova la Bandera Blava aquest 2024

  12 de juny de 2024

  La platja Llarga de Cubelles obté un any més el distintiu internacional de Bandera Blava. El Jurat Internacional Bandera Blava de de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) és qui atorga anualment la Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), la qual lidera la campanya a l’Estat espanyol, i compta amb la col·laboració de les administracions públiques que gestionen les zones de bany i la qualitat microbiològica de les seves aigües.

  Aquest...

 • visita escoles 6e Espai jove (2).jpeg

  Les escoles de Cubelles visiten l’Espai Jove

  11 de juny de 2024

  Prop de 140 alumnes de les escoles de Cubelles visiten aquests dies les instal·lacions de l’Espai Jove. Es tracta de l’alumnat de sisè de primària dels centres escolars del municipi que finalitzen aquest curs la seva etapa a primària per fer el pas a secundària.

  L’objectiu de la iniciativa és apropar aquests infants a l’equipament municipal per tal que coneguin els serveis i recursos que els pot oferir a partir d’ara l’Espai Jove.

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023