Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • Amalio Pérez pregoner

  Amalio Pérez és el nou pregoner de Cubelles 2024

  14 de juny de 2024

  Amalio Pérez Hidaldo, metge de família jubilat després de més de 30 anys de servei a Cubelles, serà l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major 2024. Així li han comunicat personalment l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora de Cultura, Patrimoni i Memòria històrica, Renata Bedós, traslladant-li la proposta de la recentment creada Comissió del Pregó, que va valorar les diferents propostes de les entitats de Cubelles. 

  El doctor Pérez ha rebut la proposta amb...

 • Activitats refugiats 7.jpeg

  Una iniciativa acosta als joves de Cubelles a la vida d’un camp de refugiats

  14 de juny de 2024

  Els 125 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Cubelles i els dos grups de 6è de l’escola Mar i Cel, prop de 170 infants i adolescents en total, han pogut fer aquest matí una aproximació al que suposa viure dins d’un camp de refugiats. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que té per objectiu sensibilitzar sobre les condicions de vida i la situació de milions de persones arreu del món, desplaçades per causa de la guerra, la fam...

 • Expo ODS2.jpeg

  L'Ajuntament fa un pas endavant en la implementació de l'Agenda 2030 i els ODS

  14 de juny de 2024

  Des d'avui divendres i fins al 9 de juliol la Biblioteca Mossèn Joan Avinyó acull una exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Es tracta d'un joc de cubs que es podran veure al vestíbul d'aquest equipament municipal i que contenen informació sobre els disset ODS, objectius de caràcter ambiental, social i econòmic que guien la consecució de l'Agenda 2030.

 • OMIC al CCI.jpg

  L'OMIC atén més de 300 casos l'any 2023 amb un 64,7% de les reclamacions favorables a les persones consumidores

  13 de juny de 2024

  El Servei Públic de Consum de Cubelles va assistir, el passat 6 de juny, als Cercles de Comparació Intermunicipals (CCI), impulsats per la Diputació de Barcelona. Els CCI són una eina adreçada als ens locals per millorar la gestió mitjançant l’anàlisi d’indicadors, comparatives i l'intercanvi d’experiències.

 • Instagram 1080 x 1080px.jpg

  Cubelles es prepara per viure una Festa de la Bicicleta renovada

  13 de juny de 2024

  Aquest divendres s’obren les inscripcions per a la Festa de la Bicicleta de Cubelles, un dels esdeveniments socials i esportius amb més tradició de la vila i que enguany celebra la seva edició número 34. La Festa 2024, que tindrà lloc el proper 29 de juny, incorpora aquest any importants novetats, i és que permet la participació, per primera vegada, de tota classe de transports amb rodes i sense motor, com ara patinets, patins, monopatins, cadires de rodes o longobards, entre altres.

 • Bandera_Blava_2024_1.jpg

  La platja Llarga renova la Bandera Blava aquest 2024

  12 de juny de 2024

  La platja Llarga de Cubelles obté un any més el distintiu internacional de Bandera Blava. El Jurat Internacional Bandera Blava de de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) és qui atorga anualment la Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), la qual lidera la campanya a l’Estat espanyol, i compta amb la col·laboració de les administracions públiques que gestionen les zones de bany i la qualitat microbiològica de les seves aigües.

  Aquest...

 • visita escoles 6e Espai jove (2).jpeg

  Les escoles de Cubelles visiten l’Espai Jove

  11 de juny de 2024

  Prop de 140 alumnes de les escoles de Cubelles visiten aquests dies les instal·lacions de l’Espai Jove. Es tracta de l’alumnat de sisè de primària dels centres escolars del municipi que finalitzen aquest curs la seva etapa a primària per fer el pas a secundària.

  L’objectiu de la iniciativa és apropar aquests infants a l’equipament municipal per tal que coneguin els serveis i recursos que els pot oferir a partir d’ara l’Espai Jove.

 • presentació 3x3 (15).JPG

  Tot a punt per acollir el Circuit 3x3 FCBQ

  11 de juny de 2024

  Cubelles es convertirà, el proper 22 de juny, en el centre del 3x3 català. El poliesportiu municipal acollirà les 6 pistes que s’instal·laran per donar cabuda als prop de 150 equips que està previst que participin en aquest torneig de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

 • Puja_al_tren_1.jpg

  El concurs de foment lector “Puja al tren!” supera les 230 lectures en 4 mesos

  11 de juny de 2024


  “Puja al tren!”, el concurs de promoció de la lectura per a infants i joves entre 8 i 12 anys del Penedès-Garraf, va celebrar la festa de cloenda a la Biblioteca municipal el passat dissabte 8 de juny. La primera edició a Cubelles ha comptat amb la participació de 51 infants, que han fet més de 230 lectures en 4 mesos.

 • Parc nomenclàtor

  Set noms de dona opten a denominar la plaça del final del pg. de Vilanova

  10 de juny de 2024

  L’Ajuntament ha publicat els 7 noms de dona que han superat els requisits del procés participatiu del nomenclàtor i opten a denominar la plaça ubicada entre el pg. de Vilanova i els carrers de Josep Mestres, d’Eduard Toldrà i dels Castellers. Es tracta d’Úrsula Marquès Batlle, Rosa Gassó Serra, Paulina Schumann, Jocelyne Marmottan, Maria Jesús "Xús" Hidalgo Campos, les Dones del Safareig i les Modistes de Cubelles. 

  Fins el proper 19 de juny es podran presentar al·legacions. A...

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023