Omplim els carrers i les urnes de llibertat

18 de febrer de 2019El mes que entren a ser jutjats els presos polítics de l'Europa del s.XIX, cal fer una mica de memòria. Memòria que no hem d'oblidar, valgui la redundància, de fer. 

En un petit país atrapat econòmica i tècnicament, on la gestió dels recursos a tots els nivells no ens és permesa, ara se suma la política del terror fins on els està sent possible, fins que no vingui algun jutge o jutgessa d'un context menys corromput i més lúcid, a dir-los que el que s'està fent no toca. 

I seguint fent memòria i tornant al microcosmos cubellenc, també toca recordar la gestió feta al llarg d'aquests quatre anys al capdavant de cultura, educació, infància i joventut , participació ciutadana i contractació.  La biblioteca la tenim a tocar, la gestió de la llar d'infants ha fet que cresqués vora un 20% la seva ocupació, el diàleg entre escoles i instituts i la regidoria 

d' ensenyament i la de cultura i altres han fet possible activitats transversals. El suport en llengua anglesa començat fa 4 anys cal seguir-lo, ja que és un àmbit on clarament es veuen les diferencies socials, i fer arribar aquesta petita ajuda a tots els alumnes de les escoles i instituts de cubelles ha sigut realitat. El nou espai jove és mes a prop. Ja s, ha realitzat el pla d, usos del nou espai jove, i queda treballar en equip amb altres regidories per fer-lo realitat. Com s'està treballant amb altres regidories per poder fer ja  la cessió de terrenys per el Nou Institut Les Vinyes. 

Pero no tot és passat. Venen eleccions de tota mena, però nosaltres ens centrem en les nostres, les que ens toquen de més a prop, les municipals. Seguint amb el fil conductor d'aquests gairebé quatre anys de govern i intentant aportar una nova visió més igualitària. Ara mateix tenim el carnaval de Cubelles, amb novetats però com en tota festa que es gaudeix no oblidant que tots i totes som iguals i per tant hem de viure-la amb seny, sense violència de cap mena i que tots i totes tornem a casa.

Omplim els carrers i les urnes de llibertat.

ERCubelles, febrer 2019


Grup municipal
  • Logo ERC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023