EL GOVERN DE CUBELLES S´ENS PIXA A SOBRE I DIU QUE PLOU

1 d'abril de 2019El Govern de Cubelles per enèsima vegada ens han intentat prendre el pèl.

 

Des de principi de legislatura Guanyem Cubelles avalat per més de 2mil signatures va reclamar que el bus urbà augmentés les freqüències i tornés a circular els caps de setmana i festius. Vam presentar una moció al ple municipal per intentar recuperar aquest servei, ens la van intentar boicotejar, amb molt d´esforç vam aconseguir presentar-la, però no va prosperar ja que el Govern  va votar en contra. No em defallit en aquest tema i ho hem continuat reclamant. Per fi semblava veure la llum, al 2018 hi havia una partida pressupostaria per ampliar aquest servei i un compromís públic de l´alcaldessa...però a dia d´avui continuem sense bus urbà els caps de setmana.

 

Fa un parell d´anys, vam denunciar que hi hauria una pujada encoberta de l´IBI, el govern ho va negar una i un altre vegada, van dir públicament que mentíem...Però l´IBI al final si va pujar i ho vam notar els cubellencs i cubellenques a nostres butxaques.

 

Vam denunciar conjuntament amb companys i companyes de l´oposició que el Govern de Cubelles havia donat de forma irregular permís per instal·lar un pàrquing d´autocaravanes en uns terrenys destinats a habitatge social. Van tornar a dir que mentíem...La Generalitat es va pronunciar, i ens va donar la raó, en aquells terrenys no es pot fer aquesta activitat.

 

En els darrers dies hem fet públic que la gestió del servei municipal d´aigües que fa Sorea (grup Agbar), ho gestiona amb un contracte vençut des de 2012, i que el Govern de Cubelles format per Unitat Cubellenca, ERC, CiU i ICV havia acordat donar l´ordre perquè es redactin els plecs pels quals es regiria el contracte de la nova concessió; amb una particularitat, i es que aquest nou contracte contemplaria una pujada del rebut de l´aigua mitjançant un nou cànon.

 

¿Quina és la finalitat d´aquest nou cànon?

 

¿Per què no s´ha informat a la ciutadania?

 

Tot i que tenim documentació signada pel propi govern municipal que acredita l´acord per continuar amb una gestió privada i una pujada del rebut, ells i elles ho neguen. O pitjor encara, ho confirmen a la ràdio i ho desmenteixen en un comunicat a la pàgina web de l´ajuntament, tot molt rocambolesc i de govern bananer. La veritat és que els hi em agafat amb les calces baixades, mentint un altre cop a la ciutadania.

 

Portem quatre anys de fum, murals i mentides; dintre de pocs mesos la ciutadania dirà la seva, esperem que ho faci amb seny i sentit comú.

 

 


  • GUANYEM CUBELLES
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023