Dies de festa, d'alegria, s'acosta el Carnestoltes

18 de febrer de 2019Els col·legis comencen a mobilitzar als pares perquè els escolars llueixin les disfresses, els grups d'amics s'afanyen a crear les seves obres carnavalesques i lluir-les en companyia, i a Cubelles tenim un Govern que es pren de manera molt seriosa, el tema de les disfresses.

Tenim diversos exemples, a una cessió il·legal la disfressen de "provisionalitat", a l'autorització d'una activitat amb informes negatius la disfressen de "petit detall de gestió tècnica", a l'opacitat documental la disfressen de "transparència", a la culpabilitat "d'ofensa", a la demagògia "d'auto aplaudiments", a la nefasta gestió en infraestructures de "murals amb grafiti", a les promeses de "projectes", i així un munt de disfresses que intenten complir amb la seva finalitat, que no és altre que la d'ocultar la veritat rere d'una màscara. (tot i que encara no sabem quant ens costaran finalment totes les seves disfresses)

De tots és ben conegut, el problema que Govern ha ocasionat a un empresari que haurà d'abandonar l'espai que li van cedir per a les autocaravanes.

Ara, haurà de situar-se en un altre lloc, però repetint la inversió per condicionar el nou espai i poder així prestar aquests serveis en el nou emplaçament.

I tot per una mala gestió de Govern, que bé s'hagués pogut evitar, sol·licitant al departament de Territori de la Generalitat l'informe urbanístic quan tocava, és a dir abans de deixar que l'empresari invertís els seus diners, en un lloc que no era apte urbanísticament per aquest ús. (i més si tenim en compte que hi havia informes contradictoris del mateix Ajuntament, però com treballar de manera seriosa a aquest Govern li costa molt, li era molt més fàcil quedar-se amb l'informe favorable, i ometre els desfavorables).També ho disfressaran de"suport a l'empresa i als emprenedors"?

 

Per si no n'hi hagués prou davant de tant despropòsit, hem d'escoltar declaracions dient que la pujada de l'atur a Cubelles és culpa de la Generalitat… No senyors, no!, el que no ajuda a baixar l'atur és que ni Govern ni el Regidor d'empresa ja no tan sols no hagin fet res en aquests anys, sinó que als emprenedors i empresaris, vostès els castiguin fent-los invertir a llocs on no poden, duplicant-los la despesa.

Qui pagarà tanta disfressa i mala gestió? Dimitirà l'Alcaldia ara, seguint el seu propi criteri, quan ella va demanar a una altra ex-Alcaldessa la dimissió per unes obres no legals en un terreny particular? O ara Alcaldia, en ser terreny públic ja no seguirà aquell mateix criteri, com diu el refrany "Consells dona que per a ella mateixa no en té"?!

Com dèiem, és època de disbauxa i ve de la mà d'un Carnestoltes, rei o reina dels "poca-soltes" i en això creiem, que amb aquest Govern, és en l'únic que anem sobrats…


  • Logo Cubellencs-FIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023