Creada la comissió participativa de la Gent Gran per disposar d'un espai estable de col·laboració

9 de setembre de 2022


Les inscripcions es poden realitzar al Casal d'avis i les reunions seran cada dos mesosLa regidoria de la Gent Gran fa una crida a les persones jubilades i pensionistes a formar part de la Comissió participativa de la Gent Gran. Es tracta d'un espai de treball col·laboratiu que es reunirà cada dos mesos de forma ordinària, però que té previst reunir-se cada cop que sigui necessari.

 

Alexandra Corvillo, titular de la regidoria, ha explicat que la finalitat d'aquesta comissió "és integrar a les persones del col·lectiu en l'organització d'activitats i tallers, però també escoltar-los sobre les seves necessitats menys lúdiques com pot ser el seu doble paper de persones grans i cuidadores". Una de les primeres missions que tindrà aquesta comissió és la de programar la Setmana de la Gent Gran, que se celebra del 2 al 9 d'octubre a la vila.

 

Però no només tindrà l'objectiu de definir el calendari festiu o el tipus de tallers i cursos que s'oferten des del Casal d'Avis. "Tenim un projecte molt interessant adreçat a les persones cuidadores, que en molts casos són les mateixes persones grans perquè tenen un doble paper com a membres del col·lectiu i responsables de tenir cura d'altres familiars que necessiten d'aquestes cures", explica Corvillo. 

 

Les persones interessades es poden informar i inscriure al Casal d’Avis (passeig de Narcís Bardagí, 1) o al 652 83 75 63.

 


  • Comissió Participativa Gent Gran
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023