La campanya del Dia del Consumidor, que s’emmarca en l’actual situació de sequera, promou l’ús eficient i l’estalvi de l’aigua

8 de març de 2023


Les accions es desenvoluparan entre el 15 i el 26 de març a les xarxes socials i en diferents localitzacions del municipiCoincidint amb les celebracions del Dia del Consumidor, el 15 de març, i el Dia de l’Aigua, el 22 de març, el Servei Públic de Consum de Cubelles impulsarà diferents activitats enfocades a promoure l’ús eficient de l’aigua, l’estalvi i a evitar-ne la contaminació. Tot plegat tenint en compte l’actual situació de sequera.

 

La regidora de Comerç i responsable del servei públic de Consum de l’Ajuntament, Trini Vicente, explica que “tot i que cada any és un tema que està sobre la taula, enguany es farà una major incidència amb el consum i l’estalvi de l’aigua que es presenta com una necessitat primordial davant de l’escassetat d’aquest recurs”.

 

La campanya es desenvoluparà entre el 15 i el 26 de març a les xarxes socials i amb activitats a diferents localitzacions del municipi. Entre les accions que tindran lloc, s’instal·larà una parada al mercat els dies 17 i 24 de març per oferir consells d’estalvi de l’agua i per ajudar a entendre la factura d’aquest servei.

 

El 25 de març tindrà lloc un contacontes amb una visita guiada del nou producte turístic ‘Recorre Cubelles a la recerca d’en Charlie’. Durant el recorregut es farà la Ruta de l’Aigua i s’aprofitarà per donar informació sobre les fonts i els safareigs municipals amb incidència als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

 

Per últim, el 26 de març, hi haurà la visita guiada de la Desembocadura del Riu Foix que se centrarà en exposar les afectacions de la sequera a la biodiversitat i a l’espai natural.


  • campanya aigua.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023