Acord amb l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles per a la dinamització comercial

23 de març de 2023


La col·laboració contribuirà a consolidar les activitats de les entitats que promouen el comerç al municipiL'Ajuntament i l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de contribuir a fomentar l’hostaleria i l’activitat comercial. L’acord permetrà donar suport a la consolidació de les diverses activitats de les entitats que treballen al municipi en el camp de la dinamització comercial.

 

L’Associació d’Hostaleria i Comerç agrupa 104 establiments i té com a funció la promoció i dinamització comercial de l’hostaleria a Cubelles.

 

L’Ajuntament, a través de l’àrea de Desenvolupament Local, ha realitzat els darrers anys una tasca de promoció econòmica i dinamització del calendari anual amb esdeveniments festius i firals que multipliquen l’atractiu de visita de Cubelles. En aquest sentit, s’han creat certàmens i esdeveniments per promocionar de forma específica el sector de la restauració. En són un exemple el Mes del Xató, el Cubermut, les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes, la Festa de la Verema, etc.

 

El Consistori ha treballat també en l’elaboració i el manteniment de l’aplicació de ‘Cubelles Comerç’ amb la finalitat de facilitar la digitalització del comerç local i la fidelització de clients. Ha desenvolupat la campanya de bons per a la dinamització del comerç i diferents campanyes comercials, col·laboracions o projectes específics amb l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles com ‘Re-estovalla’t’, ‘Troba el Pàmpol Amagat’, ‘Recorre Cubelles’, sortejos a la campanya de Nadal, xatonada popular i tallers de xató a les escoles, entre d’altres.


  • Conveni AJC-AHCC.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023