Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

RSS 2.0

 • Bandera_Blava_2024_1.jpg

  La platja Llarga renova la Bandera Blava aquest 2024

  12 de juny de 2024

  La platja Llarga de Cubelles obté un any més el distintiu internacional de Bandera Blava. El Jurat Internacional Bandera Blava de de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) és qui atorga anualment la Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), la qual lidera la campanya a l’Estat espanyol, i compta amb la col·laboració de les administracions públiques que gestionen les zones de bany i la qualitat microbiològica de les seves aigües.

  Aquest...

 • visita escoles 6e Espai jove (2).jpeg

  Les escoles de Cubelles visiten l’Espai Jove

  11 de juny de 2024

  Prop de 140 alumnes de les escoles de Cubelles visiten aquests dies les instal·lacions de l’Espai Jove. Es tracta de l’alumnat de sisè de primària dels centres escolars del municipi que finalitzen aquest curs la seva etapa a primària per fer el pas a secundària.

  L’objectiu de la iniciativa és apropar aquests infants a l’equipament municipal per tal que coneguin els serveis i recursos que els pot oferir a partir d’ara l’Espai Jove.

 • presentació 3x3 (15).JPG

  Tot a punt per acollir el Circuit 3x3 FCBQ

  11 de juny de 2024

  Cubelles es convertirà, el proper 22 de juny, en el centre del 3x3 català. El poliesportiu municipal acollirà les 6 pistes que s’instal·laran per donar cabuda als prop de 150 equips que està previst que participin en aquest torneig de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

 • Puja_al_tren_1.jpg

  El concurs de foment lector “Puja al tren!” supera les 230 lectures en 4 mesos

  11 de juny de 2024


  “Puja al tren!”, el concurs de promoció de la lectura per a infants i joves entre 8 i 12 anys del Penedès-Garraf, va celebrar la festa de cloenda a la Biblioteca municipal el passat dissabte 8 de juny. La primera edició a Cubelles ha comptat amb la participació de 51 infants, que han fet més de 230 lectures en 4 mesos.

 • Parc nomenclàtor

  Set noms de dona opten a denominar la plaça del final del pg. de Vilanova

  10 de juny de 2024

  L’Ajuntament ha publicat els 7 noms de dona que han superat els requisits del procés participatiu del nomenclàtor i opten a denominar la plaça ubicada entre el pg. de Vilanova i els carrers de Josep Mestres, d’Eduard Toldrà i dels Castellers. Es tracta d’Úrsula Marquès Batlle, Rosa Gassó Serra, Paulina Schumann, Jocelyne Marmottan, Maria Jesús "Xús" Hidalgo Campos, les Dones del Safareig i les Modistes de Cubelles. 

  Fins el proper 19 de juny es podran presentar al·legacions. A...

 • Eleccions Europa

  El PSC és la força més votada en unes eleccions al Parlament europeu marcades per la baixa participació

  9 de juny de 2024

  Les eleccions al Parlament Europeu, que s'han celebrat aquest 9 de juny, han estat marcades per una baixa participació, seguint la tendència del seguiment a nivell de tot l'estat. Els 4.776 cubellencs i cubellenques que han decidit exercir el seu dret a vot (38,24%) han optat pel PSC que ha obtingut el 35,92% dels sufragis locals amb 1.715 vots i repeteix com a força més votada a les europees com ja ho van ser el 2019 (1.594 vots; 24,94%). La participació d'enguany suposa perdre prop de 20 punts...

 • CARTELL PKA.jpg

  Nova edició del Pack Antiavorriment per a joves

  7 de juny de 2024

  Surf, paddle surf, caiac, beach race, jocs de taula, jocs de pistes per Cubelles, tallers artístics o tallers de ball, són algunes de les activitats organitzades per la regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove, amb l’objectiu d’oferir als joves alternatives d’oci i esportives durant el mes de juliol, així com donar-los a conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix l’Espai Jove.

 • Sistema_dunar_1.JPG

  L’Ajuntament engega una prova pilot per a la recuperació del sistema dunar sobre roques

  6 de juny de 2024

  La regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa una prova pilot per a la recuperació del sistema dunar. Concretament, es tracta d’un petit tram de la platja de la Mota, proper a la desembocadura del riu Foix, on hi ha una escullera de pedra. L’Ajuntament ha demanat al Ministeri per a la Transició Ecològica realitzar un projecte innovador de restauració del sistema dunar per fer front a una morfologia diferent de la platja, on hi ha roques grans que dificulten la consolidació del sistema dunar...

 • Presentació_Garraf_Sona_2024_1.jpeg

  La Festa de la Verema i el Cubelles Noir repeteixen al ‘Garraf Sona’

  6 de juny de 2024

  La Festa de la Verema (6 i 7 de setembre) i el Cubelles Noir (del 22 al 25 d’agost) tornen a promocionar-se al ‘Garraf Sona’, la guia promoguda per Node Garraf i amb el suport de la Diputació de Barcelona. La creació d’un joc mòbil i una nova imatge del cartell han acompanyat la presentació aquesta setmana d’una proposta que inclou una vintena de festivals de música i cultura a tota la comarca i que sumen més de 300.000 assistents.

 • GuiaEstiuJove_2024_SQ.jpg

  Ja està disponible la nova Guia d’Estiu Jove Garraf

  5 de juny de 2024

  Ja es pot consultar la Guia d’Estiu Garraf Jove 2024, que recull activitats per fer durant els mesos d’estiu per a joves majors de 14 anys.

  Entre les activitats incloses hi ha festivals musicals i actes culturals relacionats amb el cinema o les arts plàstiques, cursos de repàs, de manualitats o d’idiomes, campus esportius i campionats i, com cada principi d’estiu, s’avança part del programa d’actes de les festes majors locals.

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023