Un treball sobre la creació d’una empresa d’aviació privada rep el primer premi de les recerques de batxillerat

23 de juny de 2023


El segon premi versava sobre la dislèxia i el tercer sobre la relació entre les dones i les matemàtiquesNil Victòrio, amb un treball sobre la creació d’una empresa privada d’aviació, va ser el guanyador del guardó al millor treball de recerca de batxillerat 2023, en el marc de la dotzena edició dels premis que es van lliurar, per primer cop, a l’auditori de la Biblioteca municipal.

 

En total sis treballs de recerca van passar a la fase final i el jurat qualificador en va escollir els tres millors. La segona classificada va ser Mariona Benito, amb una investigació sobre la dislèxia que porta per títol DYSTIC, mentre que la tercera va ser Nora Rubira, que va analitzar la relació de les dones i les matemàtiques.

 

Rosa Fonoll, Alcaldessa de Cubelles, va presidir l’acte que va comptar amb la presència de la recentment nomenada regidora d’Ensenyament i Infància, Renata Bedós. Fonoll va tornar a agrair l’ex regidor, i actual vice degà de la UOC, el cubellenc Xavier Baraza, l’encert de la creació dels guardons ara fa dotze anys i va felicitar els participants per la seva feina i els va desitjar sort en el seu futur acadèmic. També va tenir unes paraules d’agraïment per la tasca del professorat de l’institut Cubelles en aquesta etapa formativa del batxillerat.

 

Finalment, van donar les gràcies per la seva difícil tasca al jurat format pels docents José Manuel Ardila i Xavier García, la membre del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, Teresa Niubó, i la tècnica municipal Gemma Parra.

 

Els guanyadors van rebre com a premi un dispositiu electrònic, un diploma i un lot de productes de l’Espai Jove de Cubelles.

 

12è premis batxillerat  


  • Premis batxillerat 2023
  • Premis batxillerat 2023
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023