Torna la guia de restauració ‘Tasta Cubelles 2024’

2 de maig de 2024


L’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal de Turisme, ha reeditat l’antiga guia de tots els establiments de restauració del municipiLa guia que inclou tots els establiments de restauració de Cubelles ha estat reeditada per l’Ajuntament sota el nom ‘Tasta Cubelles 2024’. En aquest cas, engloba un total de 68 establiments repartits per zones: les tres zones clarament identificades a la façana marítima (Mota de Sant Pere, passeig Marítim i Marina de Cubelles) i el nucli antic.

 

Aquesta guia va néixer l’any 2022 amb la necessitat de proposar als visitants llocs on menjar, ateses les nombroses consultes que es fan sobre aquest aspecte a les oficines de turisme del municipi. La pregunta “On puc anar a menjar?” és una de les més formulades. Com a oficina municipal no es pot aconsellar directament, de manera que normalment s’informava de les zones de restauració, la tipologia de menjar o es donava la guia comercial editada per l’Associació d'Hostaleria i Comerç de Cubelles. Vista aquesta demanda es va decidir fer un recull de tots els establiments i editar una guia amb informació bàsica dels locals: adreça, tipus de menjar, telèfon i un codi QR que direccioni a la web, carta o xarxes socials. 

Coneix ‘Tasta Cubelles 2024’

La nova guia comença amb la salutació de l’Alcaldessa, Rosa Fonoll; la regidora de Promoció Econòmica, Núria Planas, i el regidor de Turisme, Narcís Pineda, seguida per informació de l’Oficina de Turisme del Castell com és l’horari, la ubicació i el contacte. En aquesta edició no apareix el Punt d’Atenció Turística situat a la platja Llarga perquè no es troba operatiu a causa de les obres de reforma del passeig Marítim.

 

Igual que l’anterior edició, cada zona es presenta acompanyada d’informació turística i una imatge identificativa. Els noms dels restaurants i bars apareixen segons ordre alfabètic dins la zona que els correspon. El nucli antic s’identifica amb la imatge del Castell i es dona informació de les rutes urbanes. En aquest espai s’ubiquen 24 establiments. Seguidament hi ha la Mota de Sant Pere amb la foto aèrea del búnquer i es facilita informació de la platja. Aquesta zona disposa de 9 establiments. Es continua amb el passeig Marítim i la foto de la platja Llarga amb 18 establiments, i s'acaba amb la zona de La Marina de Cubelles, amb foto de la platja també i 17 restaurants.

 

A la guia apareixen els logotips de participació de Marca Garraf, Node Garraf i Diputació de Barcelona i s'inclou el decàleg de turisme responsable amb 10 consells per gaudir de Cubelles de manera responsable, sostenible i preservant el medi ambient. La guia està disponible a l'oficina de turisme i en format digital, on es podrà clicar a sobre de l’establiment i es marcarà directament el telèfon del restaurant. L’objectiu és renovar-la anualment per incorporar nous establiments i actualitzar-la amb la informació rebuda pel sector.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023