El proper dimarts se celebra el ple ordinari del mes de novembre

17 de novembre de 2023


La sessió es podrà seguir per Ràdio Cubelles i el canal de Youtube municipal a partir de les 19.00 horesEl Ple municipal de Cubelles celebra la sessió plenària de caràcter ordinari del mes de novembre el proper 21 de novembre, a partir de les 19.00 hores, a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. 

 

L'ordre del dia preveu debtare la modificació del reglament de la zona d'estacionament regulat, l'aprovació del calendari fiscal del 2024 i les cartes de serveis de l'Ajuntament. També s'ha d'aprovar, com és habitual en aquestes dates, la declaració institucional del Dia dels Drets de l'Infant i del 25N, contra la violència envers les dones. En aquest sentit es porten a aprovació el protocol comarcal d'abordatge integral de les violències masclistes i el de dol en cas de feminicidi i altres assassinats per violència masclista.

 

Finalment, els regidors i regidores han de valorar el plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions de Cubelles afectades per la llei de mesures preventives dels incendis forestals. En l'apartat de mocions, hi ha dues presentades per la CUP en suport al poble de Palestina i contra el feixisme; i dues presentades per VOX per combatre l'islamisme i de rebuig a l'amnistia. 

 

La sessió, com és habitual, es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023