La dissenyadora gràfica cubellenca Xuria García Ruiz guanya el 4t concurs comarcal de cartells del 25N

7 de novembre de 2023


El cartell crida a acabar amb les violències sexuals sota el lema “S’ha acabat!”La dissenyadora gràfica cubellenca Xuria García Ruiz ha guanyat el quart concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones que convoca anualment el Consell Comarcal del Garraf.

 

Enguany la temàtica del cartell havia d’estar relacionada amb la violència sexual, sota el lema “S’ha acabat!”. Amb una dotació de 400€, el cartell guanyador es farà servir com a imatge de la programació d’activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

 

El jurat ha valorat positivament l’adequació al tema proposat, la realització tècnica, l’impacte visual i la manera de transmetre el missatge. L’avaluació ha anat a càrrec del conseller president de l’àrea de Serveis a les Persones, Albert Bonet; la consellera de delegada d'Igualtat, Feminisme i LGTBI, Rosalía Márquez Rasero; així com professionals de diferents àrees del Consell Comarcal del Garraf. També hi ha participat com a jurat la il·lustradora i dissenyadora Irene Garzie, tècnica superior en Arts plàstiques, amb amplia experiència en cartellisme i murals, dibuix i pintura.


  • CARTELL_25N_V1_071123-04.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023