Els estudiants Eric Palazón i Andoni Pon guanyen el Premi al Millor Treball de Recerca d’ESO

5 de juliol de 2023


La investigació explora l’impacte de les intel·ligències artificials en la societatEls estudiants de l’Institut Cubelles, Eric Palazón i Andoni Pon, autors de la recerca Les intel·ligències artificials (IA) canviaran dràsticament la forma de viure en el futur, s’han erigit com a guanyadors dels III Premis als Millors Treballs de Recerca de 4t d’ESO.

 

El jurat, format per Carme Nin, Jackelin Fabregas, Maite Sales i Àngels Fuster, ha atorgat el segon i tercer premi, respectivament, a l’estudiant de l’Institut Les Vinyes Lucía Jiménez pel seu treball Vivim en una societat inclusiva?; i Luciana Aban, també de l’Institut Les Vinyes, per la recerca ¿Cómo ha cambiado la mujer en el mundo del cine?. La directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster, ha destacat, en nom de les membres del jurat, la “qualitat i la maduresa” dels 11 treballs finalistes i ha encoratjat l’alumnat a seguir aquest camí durant les properes etapes de la seva formació.

 

L’acte, presidit per l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i que ha comptat també amb la presència de la regidoria d’Ensenyament, Renata Bedós ha tingut lloc aquest dimecres, 5 de juliol, a l’auditori de la Biblioteca Mn. Joan Avinyó.

 

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Cubelles organitza els Premis als Millors Treballs de Recerca de 4t d’ESO, uns guardons que tenen com a objectiu incentivar la recerca i la investigació entre l’alumnat d’ESO, reconèixer l’esforç i servir de preparació per al batxillerat i la formació universitària.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023