Cubelles es manté per sota de la mitjana de delinqüència de Catalunya

12 de maig de 2023


Els cossos de seguretat destaquen que els delictes relacionats amb la ciberdelinqüència, com l’atac que ha sofert l’Ajuntament recentment, són els que més incrementen en l’actualitatL’alcaldessa Rosa Fonoll va tenir una reunió de treball amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de fer un balanç sobre l’estat de la seguretat pública al municipi en els últims mesos. A la trobada van assistir Jordi Marín, inspector en cap de Cubelles; Alejandro Osorio, sergent de la Policia Local, i José M. Montero, inspector en cap de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) Garraf dels Mossos d’Esquadra.

 

Els dos cossos policials van coincidir en transmetre tranquil·litat a l’alcaldessa perquè “Cubelles es manté per sota de la mitjana de delinqüència de Catalunya, també pel que fa a ocupacions i accidents de trànsit, entre altres temes”, va explicar Jordi Marín.

 

En referència al ciberatac que ha patit l’Ajuntament recentment, els agents van destacar que les delictes relacionats amb la ciberdelinqüència són els que més estan incrementant en l’actualitat.

 

L’inspector en cap Jordi Marín va posar en valor que “s’han aconseguit cobrir les places de la Policia Local vacants amb la incorporació d’agents interins que ens permetran garantir els serveis fins que es resolguin de forma permanent les diferents casuístiques que havien fet minvar el nombre d’efectius policials”.

 

Va ressaltar també l’esforç que està fent tota la plantilla de la Policia Local ja que els agents s’estan oferint a cobrir els serveis en cap de setmana o festes especials. “El seu compromís amb la seguretat pública a Cubelles fa que entenguin que han de contribuir i venir a treballar els dies que tenim manca d’efectius”, va afirmar Jordi Marín. “A més,  en aquests últims mesos s’han realitzat una bateria de cursets a tota la plantilla per incrementar la seva preparació amb un programa formatiu que continuarà passat l’estiu. Estem en procés de professionalitzar al màxim possible la plantilla". 

 

Per últim, l’inspector en cap va voler destacar la incorporació dels nous vehicles patrulla amb la imatge corporativa renovada. 


  • Reunió Policia Rosa Fonoll.jpg
  • Nous cotxes policials.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023