Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

TEMES: Cultura, Interès general, Turisme

 

VIsita virtual a l'Exposició Permament del Pallasso Charlie Rivel  a cubelles

 

Exposicio permanent charlie rivel

 

INFORMACIÓ 2024:

 

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

L’exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann treballa per a difondre el patrimoni cubellenc i el Fons de Charlie Rivel i el Fons de Paulina Schumann. Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: charlierivel@cubelles.cat

 

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del Castell, 1

08880 Cubelles

e-mail: charlierivel@cubelles.cat

bloc: http://charlierivel.cubelles.cat

 

Actualment l’exposició permanent del pallasso ofereix visites guiades demanant reserva prèvia. Contacta amb l’exposició per correu electrònic.

 

Informa’t a: charlierivel@cubelles.cat

 

Vine a descobrir virtualment la col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. Entre altre material, a l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups.

 

Durant l’any hi ha disponibles altres activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i Paulina Schumann. Informa’t, al bloc de l'exposició http://charlierivel.cubelles.cat o a l’espai de l’agenda de la web municipal: www.cubelles.cat .  Vine a Cubelles i visita l'exposició d'en Charlie Rivel, i posa’t a la pell dels artistes de circ. 

 

Charlie rivel 4

 

Gegants

 


Centra els elements al mapa

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023