El servei de cangur municipal organitza un casal infantil de Nadal

12 de desembre de 2023


Decoracions per a l’arbre de Nadal, creació de postals o elaboració de regals, a banda de jocs i activitats lúdiques, són algunes de les propostes per als infantsL’Espai Concilia, el servei de cangur municipal, organitza un casal gratuït per als infants durant les vacances de Nadal. És la primera vegada que s’ofereix aquest servei nadalenc que té per objectiu facilitar la conciliació de les famílies durant els dies en què tanquen els centres educatius i els infants tenen vacances.

 

“Les vacances dels infants sovint són èpoques complicades per a les famílies, especialment per a les dones, ja que moltes treballen o necessiten aquest temps per fer compres, gestions, o, simplement, per tenir espai de descans o lleure”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Núria Planas. L’Espai Concilia, impulsat en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf, pretén “oferir temps a aquestes persones i millorar el benestar de les famílies”.

 

El Casal de l’Espai Concilia funcionarà els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de matins, de 9 a 13 h., i està adreçat a infants d’entre 3 i 14 anys.

 

L’Espai Concilia forma part de les accions del Servei d’Informació i Atenció a les Dones – SIAD del Consell Comarcal del Garraf i neix per donar resposta a les demandes d’informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere, i està finançat pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

 

Com accedir al Casal de l’Espai Concilia?

 

Per poder fer ús del servei, cal fer un registre prèviament al web del Consell Comarcal del Garraf, a l’enllaç Espai Concilia, temps per cures i per tu - Consell Comarcal del Garraf (ccgarraf.cat). Un cop registrats, es pot sol·licitar el servei de cangur via correu electrònic: espaiconcilia@ccgarraf.cat o trucant al 621150343

 

Dies: 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4, i 5 de gener

Horari: De 9 a 13 h.

Ubicació: Centre Violeta (C. Nostra Senyora de la Mercè, 7)

 

 


  • espai concilia 5.jpeg
  • espai concilia 1.jpeg
  • espai concilia 2-1.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023