Tot a punt per acollir el Circuit 3x3 FCBQ

11 de juny de 2024


Es calcula que prop de 150 equips participaran en aquesta competició catalana de bàsquetCubelles es convertirà, el proper 22 de juny, en el centre del 3x3 català. El poliesportiu municipal acollirà les 6 pistes que s’instal·laran per donar cabuda als prop de 150 equips que està previst que participin en aquest torneig de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

 

És la primera vegada que Cubelles és seu d’aquesta competició d’àmbit català, que celebra enguany la seva setena edició, un circuit que es troba ja plenament consolidat i que portarà a la vila prop de 2.000 persones entre jugadores i famílies.

 

L’acte de presentació de l’esdeveniment ha tingut lloc aquest dilluns al poliesportiu municipal, amb la participació de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el regidor d’Esports, David Kees Visser; el responsable del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Jaume Comas; i el coordinador esportiu del Club Bàsquet Cubelles, Joan Aragón; a més de diversos equips del Club, que han disputat diferents partits d’exhibició.

 

Durant la presentació, el regidor d’Esports, David Kees Visser, ha explicat que acollir aquest torneig de 3x3 forma part de “l’aposta de l’Ajuntament per l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments i per ajudar les nostres entitats a posicionar-se com a seu de competicions d’àmbit nacional i estatal”. En la mateixa línia s’ha expressat l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que ha agraït al Club Bàsquet Cubelles i a la Federació haver escollit les instal·lacions municipals, i que ha explicat que “aquest tipus d'esdeveniments esportius són molt importants per donar a conèixer el nostre municipi a les famílies d'arreu de Catalunya”.

 

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte impulsat oficialment la temporada 2017-18 per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. En aquest sentit, el responsable del Circuit 3x3 de la FCBQ, Jaume Comas, ha explicat que “el 3x3 és un esport en creixement, molt fresc i molt jove i que cada vegada més gent practica”, i ha posat en valor la feina del Club i de l’Ajuntament en l’organització del torneig. Comas ha afegit que és “molt important per a nosaltres que cada cop hi hagi més clubs i ajuntaments involucrats”.

 

El Club Bàsquet Cubelles és l’encarregat d’organitzar aquest esdeveniment a Cubelles, precisament en un any en què el Club celebra el seu 30è aniversari. En la seva intervenció, el coordinador esportiu del Club, Joan Aragón, ha volgut agrair “la il·lusió, voluntat i la feina de tots els jugadors i jugadores, així com les famílies i membres del club i totes les persones que estan treballant perquè l’organització del torneig sigui un èxit”.  

 

La competició està oberta a tots els equips, des de la categoria pre-mini fins a sènior. Les persones interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://3x3.basquetcatala.cat/circuit/2023-2024


  • presentació 3x3 (15).JPG
  • presentació 3x3 (21).JPG
  • presentació 3x3 (25).JPG
  • presentació 3x3 (16).JPG
  • presentació 3x3 (20).JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023